Úvod

Ovládací prvky dotvářejí atmosféru místnosti

Máte už připravené vše, co k rekonstrukci své koupelny potřebujete? Nádherné obklady, sanitu, stylový nábytek i designová svítidla? Ale jestlipak jste nezapomněli na malé velké detaily, jako jsou například splachovadla? Přinášíme Vám tip, kde pořídit moderní a elegantní ovládací tlačítka!


Ovládací prvky vybírejte pečlivě
Ovládací prvky představují konečnou tečku za rekonstrukcí každé koupelny. Proto byste měli věnovat jejich výběru náležitou pozornost. Vedle své primární technické funkce, což je umožňovat komfortní splachování toalety, mají tyto prvky svým vzhledem dotvářet atmosféru místnosti, jejíž jsou součástí. Pokud chcete tuto podmínku splnit, je třeba, abyste měli z čeho vybírat. Velký výběr designů, provedení a materiálů ovládacích tlačítek nabízí např. firma Geberit.Ovládací tlačítka Geberit se vyznačují dlouhou životností, protože jsou vyráběna z vysoce kvalitních materiálů, a to z plastu odolného vůči UV záření, z tlakově litého zinku, nerezové oceli a skla. Tyto ovládací prvky jsou variabilní, odolné, nezaměnitelné, uživatelsky přívětivé a lze je sladit se všemi standardními barvami keramiky i povrchů armatur.

Sladěno do posledního detailu
Díky bohaté nabídce ovládacích tlačítek splachování máte možnost sladit svou toaletu do posledního detailu a dodat jí naprosto jedinečný výraz. K výběru tlačítek můžete použít praktický konfigurátor na www.geberit.cz. Pokud patříte do kategorie náročných zákazníků, určitě Vás zaujme možnost vytvoření vlastního designu ovládacího tlačítka. Chtěli byste mít ovládací tlačítko potištěné textem nebo oblíbenou fotografií? Žádný problém. Kreativitě se žádné meze nekladou. Podtrhněte osobitost celého Vašeho příslušenství! A když má Vaše toaleta dokonalou tvář, co kdybyste ještě designově sladili ovládací tlačítka osvětlovacích prvků a splachování?

  

Naše tipy
: Ovládací tlačítka splachování Sigma50 lze vybavit vlastní výplní tak, aby ladila, nebo naopak kontrastovala se zbytkem koupelny či toalety. K tomuto ovládání (stejně jako k typu Sigma10 a Sigma 20a) si můžete ještě pořídit příslušenství v podobě praktické soupravy pro vhazování dezinfekčních tablet do splachovací nádržky. Kromě elegantního vzhledu nádržky jistě oceníte jednoduché vkládání tablet. Odklopíte tlačítko, vložíte tabletu a znovu zaklopíte.


Seriál: Rekonstrukce koupelny

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze