Úvod

Pěstování marihuany, víte jak pěstovat marihuanu?

Jak pěstovat marihuanu. Marihuana má v omezeném množství blahodárné účinky na lidské zdraví. Její pěstování je povolené pouze pro vlastní potřebu. Kolik rostlin můžete pěstovat? A jak pěstovat marihuanu doma nebo venku?


Pěstování marihuany pro vlastní potřebu
Marihuana je vzhledem k současné legislativě velmi kontroverzní rostlina, nelze jí však upřít její léčebné účinky na lidský organismus (např. konopná kosmetika prospívá pleti, konzumace snižuje riziko výskytu Alzheimerovy choroby a dalších chorob). Její pěstování je povolené pouze pro vlastní potřebu. Povolené množství, které lze pěstovat pro vlastní potřebu bez rizika postihu představuje maximálně 5 rostlin konopí. (Co se držení množství sušené marihuany u sebe, je to 15 gramů).

Začátek s pěstováním
Marihuanu vypěstujete ze semínek, která není problém získat. Když požádáte své dospívající či raději dospělé děti nebo jejich kamarády, semínka Vám ochotně opatří. Můžete si je nechat zaslat také z Holandska. Marihuanu můžete pěstovat doma i venku. Základem je dopřát rostlinkám to, co k životu nutně potřebují: světlo, půdu a vzduch. Venku je vhodné slunné stanoviště, doma se používají výbojky nebo halogenové lampy. Půda by měla být humózní, dobře odvádět vodu a neměla by být příliš kyselá. V místnosti je třeba zajistit pravidelné větrání. Pokud jde o konkrétní pěstitelské zkušenosti, na internetu najdete dokonce celá diskusní fóra o pěstování marihuany. Jen nezapomeňte, že je dovoleno pěstování marihuany pouze pro vlastní potřebu!

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze