Úvod

Podlahu z vinylu si zamiluje i vaše koupelna

Ať už máte o vzhledu podlahy ve své koupelně jasnou představu, nebo zatím váháte, z široké nabídky luxusních vinylových podlah Thermofix si jistě vyberete.


Co vlastně je Thermofix?

Jedná se o českou vinylovou podlahovou krytinu od společnosti Fatra a.s., vyráběnou v dílcích. Vyniká řadou užitných vlastností, jako jsou minimální nároky na údržbu a úklid, vysokou odolností proti poškrábání i pádům různých předmětů, odolností vůči bakteriím či vhodností pro podlahové vytápění. Navíc splňuje požadavky moderního bytového designu.

vinylové dilce Thermofix lze použít na podlahu i na zed

Podlahová krytina na zeď? Jde to!

Thermofix se hodí nejen do obývacích pokojů, kuchyní či ložnic, ale je také vhodný do vlhkého prostředí, tedy do koupelen. Lze ho využít na podlahu i jako obložení stěn, což může působit jako netradiční krok, avšak výsledky vás jistě překvapí. Vybírat můžete z mnoha dekorů napodobujících krásu dřeva či kamene. Kolekce vzorů obsahuje 45 vzorů k nerozeznání od přírodních materiálů, a to nejen na pohled ale i na dotyk.

Thermofix v koupelne, dekor Dub horska

S touto vinylovou imitací jistě dosáhnete designové dokonalosti nejen v koupelně. Kompletní nabídku podlahových krytin včetně inspirace při zařizování interiérů naleznete na www.fatrafloor.cz či na www.showroom.fatrafloor.cz.

logo FATRA
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze