Úvod

Skryté hrozby u Vás doma

Civilizační choroby, pasivní kouření, celodenní stres, časté infekční nákazy, oslabená psychika a s ní související onemocnění – tisíckrát vyřčené, nám však velmi dobře známé jevy, které se stávají v hektickém světě naším denním nepřítelem.


Uspěchaná doba sebou přinesla nový fenomén – snažíme se co nejrychleji zbavit běžných onemocnění, bez ohledu na to, co je způsobilo a léčíme tak velmi často důsledky, aniž bychom se zajímali o příčiny. V tento moment je tedy nasnadě připomenout si dobré a zlaté rady našich babiček – nepodceňujme prevenci a pokusme se zamyslet nad tím, kde jsou kořeny našich obtíží.

Přemýšleli jste například někdy nad tím, kolik chorob je způsobeno právě díky složení vzduchu, který dýcháme? Mikroby, viry, alergeny, plísně či spory – neviditelní, ale o to zákeřnější soupeři atakují naše zdraví i tam, kde bychom to nejméně čekali – v teple a zázemí našich příbytků a domovů!

Společnost COLORLAK, a.s.
spojila v jedno to nejdůležitější – moudro našich předků, výjimečné schopnosti českých vědců a využití toho, co nabízí soudobá technologie. Výsledkem je ohromující vynález, patentovaný nejen u nás, ale i ve světě –ve Spojených státech navíc velmi výrazně kladně hodnocen organizací U.S. EPA – Agentury pro ochranu životního prostředí Federální vlády USA, která jej dokonce doporučila k využití proti světové hrozbě epidemií různých mutací chřipkového viru.

Jedná se o účinnou, energeticky nenáročnou a bezporuchovou tekutou čističku vzduchu s názvem AKTIVNÍ NANOSTĚNA FN2, jejíž výjimečnost spočívá ve vysoce efektivním čištění vzduchu od všech organických škodlivin, jako jsou již zmíněné viry, bakterie, spóry, plísně, alergeny, karcinogenní látky, zápachy či výfukové zplodiny.

                        

Obyčejný nátěr zdi neobyčejným přípravkem – tak lze stručně, nicméně výstižně vyjádřit nejen jeho povahu, ale i jednoduchost aplikace v praxi. Ta nevyžaduje žádná složitá ani atypická řešení – k nátěru se používají stejné pomůcky jako při běžném malování.

AKTIVNÍ NANOSTĚNA FN2 tak dokáže během 24 hodin odstranit ze vzduchu místnosti přes 90% organických škodlivin. Pro člověka ani ostatní obyvatele domácnosti není při dotyku (ani náhodném požití) nijak nebezpečná.

Nepodceňujte tedy prevenci a vězte, že k tomu, abychom dýchali i doma čistý vzduch, stačí opravdu málo. Pojďme tedy věnovat minimum času a úsilí svému zdraví a pokusme se pomocí pár jednoduchých kroků zachovat i v interiéru čisté ovzduší. Základní věc, jež se však stává postupně věcí ojedinělou až vzácnou.

AKTIVNÍ NANOSTĚNA FN2
obsahuje jako funkční složku nanočástice oxidu titaničitého TiO2, které pomocí fotokatalytického procesu likvidují organické částice v ovzduší tím, že je rozloží na vodu a oxid uhličitý (CO2). Celý proces je aktivován ultrafialovým zářením, které je přirozenou součástí denního světla. To vše dělá z AKTIVNÍ NANOSTĚNY FN2 prostředek k čištění vzduchu s všestranným využitím – od domácností přes nemocniční zařízení, průmyslové výrobní prostory, veřejné budovy a kanceláře až po školy a školky. 

Více informací nalezenete na www.aktivnistena.cz

Seriál: Zdravé bydlení
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze