Úvod

Vyšší úroveň bydlení se splachovacími systémy Geberit

Domov si každý zařizujeme k obrazu svému. Pokud stavíme domek nebo rekonstruujeme byt, vždy se snažíme, aby vše bylo do posledního detailu perfektní. Ne vždy jsme ale s výsledkem skutečně spokojeni a mnohdy se stává, že bychom danou věc udělali jinak.


Ať už tedy stavíte nebo plánujete rekonstrukci, snažte se být vždy o krok napřed. Máte-li v hlavě nějakou představu, jak by vaše bydlení mělo vypadat, dejte si záležet a promyslete i ten sebemenší detail. Víte přece jak se říká: dvakrát měř, jednou řež!

Do puntíku perfektní!
Jednou z nejčastěji rekonstruovaných částí domácnosti je koupelna. Ta plní roli nejen praktickou, ale i estetickou. Trávíme zde spoustu času a není se tak čemu divit, že si přejeme, aby nám vyhovovala doslova od A po Z. Jestliže řešíte stavbu koupelny nebo se pouštíte do její rekonstrukce, máme pro vás pár tipů, jak ji dovést k dokonalosti.
Toužíte-li po koupelně, která bude nejen dobře vypadat, ale i skvěle sloužit a nabídne vám maximum pohodlí, vsaďte na splachovací systémy Geberit. Proč se spoléhat na klasiku, kterou můžete vidět na každém rohu, když je tu možnost dopřát si něco výjimečného, něco extra? Splachovací systémy Geberit jsou moderní, originální a vaší koupelně dodají úplně jiný rozměr.

chromove ovladani toalety Sigma20

Koupelna, kterou budete milovat
Zařiďte si koupelnu tak, aby se stala vaším malým rájem na zemi. Společnost Geberit nabízí výrobky vysoké kvality, kterým nechybí inovativní funkce nebo skvělá technická řešení, díky čemuž jsou pro vás jistotou dlouholeté životnosti.

kouplna s modernimi prvky Geberit

Jednou z možností, jak dodat koupelně nový rozměr, je Geberit DuoFresh neboli jednotka pro odsávání zápachu. Ta si poradí se zápachem přímo v místě jeho vzniku, díky čemuž se nestane, že by vaše koupelna nevábně voněla - zápach nebude mít šanci dostat se do prostoru. Funkce DuoFresh zvýší každodenní pohodlí a zaručí příjemně svěží ovzduší.

Splachovat bez dotyku?

Současná doba je moderní a neustále nás překvapuje něčím novým. Stejně tak i společnost Geberit přichází s technologiemi, které vás přimějí žasnout. Co třeba takové bezdotykové ovládání splachování? S tímto luxusem se můžeme setkat například na letištích - ale co kdybyste tuhle možnost měli i u vás doma? Splachovací tlačítka Geberit Sigma 10 a Sigma 80 hravě splní vaše představy o splachování bez nutnosti stisknutí tlačítka. Ovládání Sigma80 navíc nabízí i možnost zvolit si barvu podsvícení podle vaší nálady.

bezdotykove ovladani Sigma80

Luxusní vzhled dodá koupelně šmrnc

V nabídce společnosti Geberit najdete stylová ovládací tlačítka, která dodají vaší koupelně šmrnc. Tlačítka jsou často opomíjenou součástí toalety, což se teď změní. Podívejte se například na t a Omega60, která se zapouští do stěny a splývají tak s jejím povrchem. Minimalistický design vám učaruje na první pohled, absence hran působí elegantně a uhlazeně.

minimalisticke tlacitko Sigma60

Možná se nadchnete pro tlačítko Geberit Sigma70, které může mít podobu tenkého skla nebo nerezové oceli. Působí dojmem, že se vznáší pár centimetrů před stěnou. Čistý design bez jakýchkoli tlačítek vypadá moc pěkně, kompaktní povrch je naopak příslibem opravdu jednoduché údržby.

sklenene tlacitko Geberit Sigma70

Oddálené splachování jako třešnička na dortu
Slyšeli jste již o možnosti oddáleného splachování? Ne, to není výdobytek budoucnosti. To je realita! Společnost Geberit nabízí tlačítka pro oddálené splachování, které je možné umístit do vzdálenosti až 1,7 metrů od nádržky. Nabízí uživatelské pohodlí, kterému jednoduše neřeknete ne.

oddalene splachovani toalety

K proměně došlo i u tlačítka Sigma20, které prošlo inovací. Jeho vzhled je teď mnohem rafinovanější a na pohled přitažlivější. Zajímají-li vás další informace o splachovacích systémech Geberit nebo se chcete podívat, jaké funkce a design nabízí ovládací tlačítka, navštivte stránky www.geberit.cz/tlacitka - ta si můžete prohlédnout i v reálné podobě v showroomu koupelen Geberit v Praze 9.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze