Úvod

Pořiďte si dlažbu navždy. Krásnou a odolnou - teracovou.

Hledáte odolnou a pohledově příjemnou podlahu pro Vaše technické zázemí? Do dílny, garáže nebo prádelny? Přemýšlíte, jak vyřešit vjezd do garáže, venkovní chodníček, terasu či balkón? Pokud chcete najít řešení jednou provždy, vsaďte na odolný přírodní materiál, který Vás svými užitnými vlastnostmi nezklame, a navíc esteticky zušlechtí Vaše bydlení.


Přírodní materiál s tradicí
Při volbě vhodné krytiny interiérem počínaje a garážovým stáním konče jsou našimi hlavními prioritami odolnost, dlouhá životnost a krásný vzhled. Pokud hledáte optimální spojení všech výše uvedených vlastností, teracová dlažba Vás rozhodně nezklame. Jedná se o vzhledově velmi příjemný přírodní materiál s mnohaletou tradicí, který se vyrábí ze směsi říčního písku, cementu, vápence, vápencové drti a vody.

dlazba v garazi

Nízké náklady a snadná realizace

Mezi další přednosti tohoto materiálu patří nízké pořizovací náklady a snadná realizace. Pokládá se do kamenné drtě frakce 2-5 nebo 4-8 mm na sraz, popřípadě dle daného prostředí a zatížení do polosuchého betonu. Co oceníte při běžném provozu, to je snadná údržba, mrazuvzdornost a vysoká otěruvzdornost dlažby.

barevna terakova dlazba

Teracová dlažba unese i slona

Nejvíce ceněnou vlastností však zůstává odolnost. Zcela bez nadsázky můžeme říci, že teracová dlažba je dostatečně odolná, aby unesla i slona. Právě pro svou mimořádnou odolnost představuje teracová dlažba ideální řešení pro konstrukci podlah v místnostech s předpokládanou vysokou zátěží, především v garáži, dílně nebo kotelně. V interiéru se používá hladká dlažba MARGITA.

terakove schody

Řešení pro interiér i exteriér
Teracovou dlažbu lze stejně dobře využít při úpravách venkovních ploch, jako je pergola, balkón, anebo okapový chodník. Při realizaci venkovních ploch se nejvíce osvědčila teracová dlažba s reliéfem ORNELA a betonová dlažba s reliéfem BEATRIX, které lze vzájemně kombinovat.

barevna exterierová dlazba

Vyberte si tu pravou
Krásná a odolná teracová dlažba může mít mnoho tváří. Je libo módní šedá, uklidňující zelená, či snad atraktivní vínová? Hladké provedení nebo reliéf? Vyberte si z pestré palety mnoha různých drtí, reliéfů a barev variantu, která bude Vašemu bydlení nejlépe slušet. Více inspirace najdete na stránkách www.cidemat.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze