Úvod

Povlečení čtvero ročních období

Hledáte originální a stylové motivy povlečení, které vnesou příjemnou atmosféru mezi stěny Vaší ložnice? Oblečte svou postel podle vzoru ročních období. Zde jsou naše tipy!


Vybírejte pečlivě
Přestože většinu času, který strávíme v ospalé společnosti povlečení, máme zavřené oči, měli bychom ho vybírat opravdu pečlivě. Jen si někdy spočítejte, jak velkou část života prospíme! Příjemný kvalitní materiál je zárukou našeho zdraví a pohodlí. Vhodně zvolený motiv zase dodá místu sladkého odpočinku tu správnou atmosféru. Vybrat si motivy povlečení podle ročních období je nejen velmi stylové, ale i praktické. Ovšem jen v málokterém obchodě najdete kvalitní povlečení čtvero ročních období z těch nejoblíbenějších materiálů, tedy z bavlny, krepu, flanelu, či bavlněného saténu. My jsme ho objevili v e-shopu www.petrsmolka.cz.

       

Radostné jaro a veselé léto
Pojďme začít radostně zeleným jarem. Tu správnou jarní náladu vnesou do Vaší ložnice něžně bílé kaly na svěže zeleném podkladě. Pokud máte rádi zelenkavou, můžete zkusit zelenou orchidej či herbář. A jaký je náš jarní tip na chalupu? Žluté rustikální káro. Na motýlích křídlech se přeneseme do horkého léta. V krásném povlečení zdobeném motýly se Vám bude dobře usínat na jaře i v létě. Pro letní snění Vám žhavě doporučujeme vzorek žlutooranžová tráva, stejně jako motiv chrpa, kopretiny, vlčí máky, růže, nebo stvoly. Léto však umí ukázat také svou uplakanou tvář. To je pak nejlepší, zachumlat se třeba do růžového chmýří. Kdo má vodu rád, ten může snít pod modrými vlnami

    

Barevný podzim a bílá zima
Když na okno ložnice zaťuká barevný podzim, jistě dáte přednost kombinacím teplých barev. A svou tenkou letní deku rádi vyměníte za teplejší. Také líbivé podzimní povlečení (stejně jako hřejivé přikrývky) jsou nedílnou součástí nabídky obchodu www.petrsmolka.cz. Jak by se Vám líbily hnědé variace? Anebo je libo motiv květ a pruh, či snad oranžové kostky? Novinku představují nové fialové stvoly. V čase zimního spánku ovládne svět ložnic nová nálada, ke které se báječně hodí modrá orchidej na bílém podkladě evokující pohádku o ledové královně, anebo naopak tmavá tráva bordó. Modré přesýpací hodiny se hodí do ložnic všech designů. Že se chcete v zimě spíše zahřát? Každé elegantní ložnici pojaté především v moderním duchu bude slušet vínový tvarový mix s názvem kuličky a čáry. Přejeme Vám krásné sny za každého ročního období i počasí!

www.petrsmolka.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze