Úvod

Poznejte designové tapety Fiona

Tapety jsou v současné době žádanou dekorací jak v domácnostech, tak i v reprezentativních místnostech – kancelářích, obchodech apod. Kombinací tapet s barevnými stěnami lze dosáhnout atraktivního a neotřelého vzhledu.


Flügger se může pyšnit širokou nabídkou designových tapet Fiona, které se vyrábí v non-woven (vliesové) kvalitě. Design našich kolekcí vzniká ve Švédsku, kde mají tapety nejdelší historii. V roce 2011 jsme zahájili provoz v jedné z nejmodernějších továren na tapety v Evropě, což nám umožnilo vyrábět vliesové tapety v nejvyšší kvalitě. Samozřejmostí je použití kvalitních pigmentů, které na světle neblednou a při mytí povrchu tapety se nevymývají.

tapeta nordic blosssom

Non-woven neboli vliesové tapety se vyznačují tím, že na zadní straně papí- rové tapety mají tenký sklovláknitý filc. Díky této technologii se tapety při lepení netrhají, neroztahují se ani nesmršťují. Proto je jejich lepení a především napojování vzoru výrazně snadnější než při lepení papírových tapet. Samotné lepení je velice jednoduché, protože se lepidlo nanáší přímo na stěnu. Není tedy zapotřebí tapetovacího stolu.

tapeta Nordic Home

Design Fiona
Nabízíme obrovskou škálu krásných barev, vzorů a motivů. Náš sortiment nám umožňuje vyhovět požadavkům a přáním i těch nejnáročnějších zákazníků. Tapety Fiona jsou vhodné pro jakoukoliv příležitost a vašemu domovu nebo kanceláři dodají ten pravý finální dojem – přesně jako třešnička na dortu. A navíc mnoho kolekcí umožňuje kombinovat a ladit vhodné barvy a vzory, což vytváří velmi unikátní a osobní výsledek.

Všechny kolekce Fiona můžete shlédnout zde.

tapeta Parsley aqua

Fiona patří mezi nejuznávanější značky v Evropě
Návrhář P.L.Bronner studoval a učil se od Kroyera, což byl slavný dánský malíř. Bronnerova tvorba vychází z umělcových umělckých kořenů. Jeho cílem bylo vždy dosáhnou krásných vzorů a využití těch nejlepších možných materiálů a technik. Také proto Fiona jako první představila tapety se stálobarevným povrchem, který nebledne, takže barvy zůstanou jasné a výrazné.

tapeta Ocean Colours

Fiona tak přešla od práce jednoho umělce k moderní dánské společnosti. Dnes Fiona patří mezi nejuznávanější značky v Evropě a neustále přijímá a využívá nejnovější trendy a požadavky a vkus svých zákazníků. Fiona zaměstnává pouze ty nejkreativnější, nejzkušenější a zkušené zaměstnance.

vyhody tapet Fiona

Flügger & Fiona distribuce JanoCo s.r.o., výhradní distributor produktů Flügger a Fiona
www.flugger.cz, www.fiona-walldesign.com
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze