Úvod

Radiátor nemá interiér kazit, ale dotvářet

Teplo od nepaměti umocňovalo pohodu domova, a to nejen pocitově, ale také pohledově. Ohniště, krb, kamna – všichni jeho nositelé stylově dotvářejí obytné místnosti. Nechcete, aby nevzhledná tvář radiátorů u Vás doma narušila tuto tradici? Pořiďte si dekorativní otopná tělesa – mistrné spojení funkčnosti a estetických kvalit, které vzhled Vašeho interiéru rozhodně nezkazí.


Také radiátoru to může slušet
Hlavním účelem otopných těles je vyhřívat obytné místnosti na požadovanou teplotu, a naplňovat je tak příjemným teplem a pohodou. A tak se stalo, že naše obydlí zaplavila vlna nepěkných radiátorů, které kazí vzhled obytných místností. Víte ale, že také modernímu radiátoru to může slušet? Ukázkovým příkladem mistrného spojení funkčnosti a estetických kvalit jsou dekorativní otopná tělesa JAGA.

designova topna telesa

Dokonalá funkčnost a krásný vzhled
S obchodním názvem JAGA jste se již možná setkali. Jedná se o světoznámého výrobce vysoce kvalitních výrobků pro vytápění, chlazení a ventilaci proslulých dokonalou funkčností a elegantním designem. Produkty JAGA se mohou pochlubit celou řadou prestižních ocenění. Mezi významné ekologické projekty patří například ty s certifikátem LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) a DGNB (German Sustainable Building Seal). V této souvislosti nemůžeme nezmínit ani Moskevskou Věž Federace, jednu z nejvyšších budov Evropy, úspěšné projekty typu Telefonica HQ ve Španělsku, anebo nové mezinárodní letiště v portugalském Portu. Vraťme se ale zpět k rodinnému krbu, abychom se inspirovali teplovodními prvky, kterými můžeme náš domov zútulnit.

radiator Jaga do detskeho pokoje

Hřejivá inspirace pro Váš interiér
Sortiment výrobků JAGA je velmi bohatý. Najdeme zde konvektorová tělesa typu STRADA, TEMPO, LINEA PLUS nebo dřevěný radiátor KNOCKONWOOD. Nás však nejvíce zaujala dekorativní otopná tělesa ze série IGUANA, SANI, MOON, CROSSROADS, GEO (hřející kámen) a další, která dodávají reprezentativní vzhled vstupním prostorám, halám, ale i koupelnám. JAGA pamatuje také na děti. Pěkně barevné těleso PLAY je do dětského pokojíčku jako stvořené, jak svým designem, tak provedením – na rozdíl od běžného radiátoru zde nehrozí riziko poranění. Také Vás otopná tělesa JAGA zaujala a ptáte se, s jakými systémy jsou kompatibilní? Takřka se všemi. Představují ideální řešení pro nízkoteplotní systémy, se kterými pracují tepelná čerpadla, stejně jako pro solární energetické systémy či kondenzační kotle.

moderni radiator Jaga

Nevšední bytové doplňky
Pro více inspirace nalistujte stránky www.jagacz.com, kde si můžete vybrat z bohaté nabídky otopných těles, které Váš domov naplní pohodou nejen pocitově, ale také pohledově. Některá z nich se dokonce stanou nevšedními bytovými doplňky, na které budete právem pyšní. A pokud si mezi nimi nevyberete, můžete si nechat vyrobit speciální produkt přesně podle Vašich představ.

JAGA produktova rada
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze