Úvod

Rekonstrukce toalety v panelovém bytě

Příslušenství v panelovém bytě nebývá příliš prostorově velkorysé. Pokud jste se rozhodli, že si dopřejete více prostoru a pohodlí, a provedete rekonstrukci toalety, přinášíme Vám trochu inspirace.


Řešení pro každý prostor
V panelovém bytě není prostoru nikdy nazbyt. V případě toalety a koupelny platí toto tvrzení dvojnásob. Řešením pro každý prostor je Geberit ve stěně. Nádržky pod omítku Geberit jsou zabudované ve stěně, což dodá každé koupelně více prostoru a působivě uhlazený vzhled. Systém se skládá ze závěsného záchodu, tlačítka splachování a především z montážního prvku se splachovací nádržkou, který je skrytý ve stěně a šetří tak často drahocenné centimetry prostoru.

Vaše designová toaleta

Pokud chcete interiér své toalety dovést k dokonalosti, seznamte se s inovativním sanitárním modulem Geberit Monolith se splachovací nádržkou ukrytou za čelním sklem. Tento praktický sanitární modul lze kombinovat s mnoha běžně dostupnými WC mísami nebo s některým z modelů z kolekce Geberit AquaClean. Inovativní modul Geberit Monolith získal několik mezinárodních cen za design.



Geberit Monolith Vám nabízí nejrychlejší cestu k designové koupelně, ihned bez nutnosti přestavby stávající koupelny.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze