Úvod

Rostoucí nábytek se stane praktickým i estetickým prvkem dětského pokoje

Každý rodič chce pro své děti jen to nejlepší. Ať už jde o vzdělání, rodinné zázemí nebo zdraví, které je samozřejmě prvořadé. A právě na zdraví můžete myslet už tehdy, kdy svému dítku zařizujete jeho pokojíček.


Zařízení dětského pokoje se nese v duchu určitých pravidel. Nejenže zde musí být útulno, aby se děti v pokoji cítily příjemně, ale zároveň by zde měly vládnout pestré barvy a myšleno by mělo být i na kvalitní nábytek. Ten je zárukou nejen úctyhodné výdrže a odolnosti, ale i kvalitního zdraví vašich ratolestí.

Základem je stůl a židle
Jestli v dětském pokojíčku něco rozhodně nesmí chybět, pak je to stůl a židle. Když se řekne spojení židle a stolu, většina rodičů začne kroutit hlavou nad tím, že tohle vybavení využijí až děti školou povinné. Není to ale úplně pravda. I menší děti si mohou zvykat na zásady zdravého a správného sezení, ke kterým jim může dopomoci vhodně zvolená židle. Na stole si pak mohou třeba kreslit, modelovat nebo hrát s hračkami.

Jak vybrat správně?

To je dobrá otázka, která napadne každého rodiče, kterému záleží na spokojenosti jeho dítěte. Pokud vám můžeme doporučit, určitě se vydejte cestou rostoucího nábytku od českého výrobce MAYER CZ, který se zaměřuje na rostoucí židle a stoly nejen pro děti. Na trhu se pohybuje již několik let, má za sebou nejen roky zkušeností, ale i spokojené zákazníky, kteří na jeho produkty nedají dopustit.

rostouci nabytek MAYER

Předností výrobce MAYER CZ je vysoká kvalita za přijatelnou cenu dlouhodobě ověřena trhem. Záruka 5 let se vztahuje i na čalouněné díly. Výrobce nabízí skutečně široký sortiment rostoucích stolů a židlí určených pro děti od 4-8 let, ale i studenty na střední škole.

rostouci zidle MAYER

Krásný design i spousta praktických funkcí

Možná vás zajímá, v čem produkty značky MAYER CZ tak vynikají. Jejich výjimečnost se skrývá nejen v pečlivě promyšleném designu, který dokáže okamžitě nadchnout jak malé, tak i velké, ale i ve spoustě praktických funkcí, které z nich tvoří dokonalé společníky nejen pro učení.

rostouci stoly MAYER

Rostoucí stoly Profi3 disponují na přání poličkami, které jsou uchycené přímo na nesklopných deskách stolů, a to vždy s tzv. čtecím nástavcem, který je nastavitelný, zasouvací a velmi praktický (viz. obrázky dětských pokojů).

Nechybí ani velká zásuvka s řadou přihrádek, háčky pro školní brašnu na obou stranách stolu, či grafická stupnice pro snadné nastavení správné výšky stolu. Vhodný je i pojízdný kontejner pro uložení školních potřeb, který lze využít i pro krátkodobá přisednutí rodičů a jeho čalounění lze sladit s čalouněním židle.

Získejte slevu při pořízení židle i stolu současně


rostouci stoly a zidle MAYER

Můžete si vybrat celkem ze 4 cenově zvýhodněných setů.

Měňte barvy stolových doplňků
Vybrané rostoucí stoly MAYER jsou vybaveny barevnými umělohmotnými doplňky celkem v 5 odstínech, pro snadnou výměnu při inovaci dětského pokoje do jiných barev. Barvy jsou buď neutrální šedá nebo výrazné, a to růžová, zelená, modrá nebo červená ( stoly Profi3 32P3 TW a 32W3 TW ).

Bezpečí je samozřejmostí
Rostoucí židle a stoly myslí i na bezpečnost vašich dětí. Díky speciálním ochranným dílům nehrozí, že by si dítko při naklápění desky stolu skříplo prstíky. Zaoblené hrany předchází dalším bolestivým úrazům a bát se nemusíte ani mezer, které jsou podle norem. Chcete-li si výrobky prohlédnout či vyzkoušet osobně, určitě vás potěší velká síť kamenných prodejen se zkušenými poradci, kteří jsou připraveni vám poradit či doporučit.

Získejte reference nebo navštivte autorizovanou kamennou prodejnu

Nabídky internetových prodejců jsou velmi široké. Nicméně se vždy vyplatí předem získat buď reference od důvěryhodných zdrojů nebo raději osobně navštívit autorizovanou prodejnu. Značkový nábytek se běžně nakupuje tímto způsobem, až 80 % zákazníků si nábytek fyzicky předem prohlédne nebo získá referenci od známých či na internetu. Výrobce MAYER disponuje síti téměř 40 prodejen svých prodejců se zaškoleným odborníky, kteří Vám určitě poradí.

Zboží je zpravidla skladem a určeno k dodání následující pracovní den po obdržení objednávky kamkoliv v ČR i SR.

logo mayer
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze