Úvod

Rozhovor s ředitlekou firmy Bazény Waterair paní Ing. Lenkou Dvořákovou

Rozhodnutí pořídit si vlastní zapuštěný bazén je především krokem ke zdravému životnímu stylu a rodinné pohodě. Jedná se však také o investici, která významně zvýší hodnotu nemovitosti. Správná volba dodavatele je proto velmi důležitá. Navštívili jsme společnost Bazény Waterair a zeptali se paní ředitelky Ing. Lenky Dvořákové na několik zásadních informací.


Na co bychom měli myslet při výběru firmy, která bude stavbu bazénu realizovat?
Při výběru firmy je potřeba myslet na spoustu věcí. Jednou z nejdůležitějších je, zvolit si firmu, která má s výrobou bazénů bohaté zkušenosti. Francouzská společnost Piscines WATERAIR patří mezi přední evropské výrobce a na trhu působí již 40 let. Mimořádnou variabilitu bazénů Waterair, rychlou a jednoduchou montáž a nadstandardní záruky ocenilo už více než 75.000 zákazníků.


Mluvíte o francouzské společnosti, jak je to ale s realizacemi u nás?
V České republice má výstavba bazénů Waterair již 17ti letou tradici. Realizaci dodávek a montáží na celém území ČR zajišťuje dceřinná společnost Bazény Waterair s.r.o..

Co by nás dále mělo zajímat?
Určitě záruka stability firmy a záruka kvality bazénu.


Co si pod tím máme představit?
Naše společnost má trvale vysoký rating firmy a základní kapitál 10.000.000 €, které jsou zárukou stability. Do veškeré naší činnosti se promítá systém kontroly kvality ISO 9001, jehož řádné uplatňování znovu potvrdil audit v prosinci 2010. Zákazník má tedy jistotu, že za investované peníze dostane kvalitní bazén dle vlastních představ. Navíc při veškeré naší činnosti dbáme na minimální možné dopady na životní prostředí.


Jaké typy bazénů nabízíte?
Nabízíme více než 200.000 variant bazénů, přesně podle přání a požadavků zákazníka. Prakticky každý náš bazén je originál, sestavený na míru.


Znamená to, že vaše realizace nemůžeme nikde vidět?
Naopak, u našeho sídla – v Říčanech u Prahy jsme vybudovali showroom s venkovní expozicí bazénů. Naši odborní konzultanti jsou připraveni se Vám věnovat ve všedních dnech, ale také v sobotu a v neděli a to po telefonické dohodě. Rovněž Vás mohou navštívit přímo u Vás doma, poradit při umístění bazénu, při výběru vhodného tvaru, rozměrů a vybavení. Tato služba je nezávazná a je zcela zdarma. Dále se můžete inspirovat na www.waterair.cz.

           

To zní zajímavě. Děkujeme za rozhovor a zároveň zveme čtenáře na návštěvu exkluzivního showroomu v Říčanech u Prahy.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze