Úvod

S rostoucí židlí je dětský svět mnohem lepší!

Být dítětem není jednoduché. Okolní svět, byť ve vlastním domově, je veliký, nepřehledný a dítě chce mít vše na dosah, být u dění a v kontaktu s ostatními členy rodiny. Jednou z možností, jak mu to umožnit, je posadit ho na židli. Ale ne na ledajakou. Nejlépe na rostoucí židli, která s ním bude léta. Na klasickou a osvědčenou rostoucí židli českého výrobce nábytku, na židli Jitro, vycházející z populárního modelu norského designéra Petera Opsvika.


Dětský rostoucí nábytek je ideálním řešením mnoha situací a pro každé dítě. Dřevěná rostoucí (nastavitelná) židle bývá základem. Rostoucí židli můžete přizpůsobit nejen dítěti, ale také všem pracovním a jídelním výškám, které aktuálně potřebuje. Židle poskytuje oporu dětské páteři, podporu nohám (také dospělí, když sedí, se přece dotýkají nohama podlahy), zvyšuje pocit sounáležitosti s okolím, bezpečnosti a má i vliv na celkové pohodlí a soustředěnost dítěte. Nastavit lze hloubku a výšku sedu, podnožku i zádovou opěrku.

drevena rostouci zidle

Nespornou výhodou rostoucí židle Jitro (Jitro-Klasik, Jitro-Baby) je skutečnost, že je vhodná již pro děti od zhruba 1 roku, mění se s nimi po celé jejich dětství (tj. do cca 13-15 let) a není tak nutná investice do několika dalších, postupně větších židlí. Dlouhou životnost židle podporuje i velmi kvalitní zpracování (v několika barevných variantách či bez povrchové úpravy) a volba materiálu, kterým je tvrdé, odolné dřevo – buk.

barevne varianty zidle Jitro

Židle je tak velmi stabilní, pohodlná a navíc pro nejmenší věkovou skupinu lze dokoupit přídržné doplňky a dřevěný vyjímatelný pultík.

detska zidle Jitro s pultikem

Variací rostoucí židle, již pro starší děti, je pak podobný model, židle Mony. Je také snadno nastavitelná, z bukového dřeva, v několika barevných provedeních a je také českým, certifikovaným a bezpečným výrobkem. Jedině takový rostoucí nábytek dětem pomáhá, předchází zdravotním komplikacím a při jeho koupi si můžeme být jisti, že děláme pro své děti to nejlepší!

rostouci zidle Mony
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze