Úvod

SERVO-DRlVE flex - bezúchytkové řešení otevírání chladničky

Stalo se vám někdy, že jste měli plné ruce věcí, které jste chtěli uložit do chladničky? Vadilo vám, že jste část věcí museli odložit kvůli otvírání dvířek? A jak tuto situaci řešíte, když nesete těžký hrnec, který jednou rukou prostě vzít nejde?


Firma Blum přichází s novinkou v podobě elektrické podpory otvírání SERVO-DRIVE flex, která se hodí pro všechny běžné vestavné lednice a mrazničky. Elektrické otvírání se aktivuje stejně pohodlně jako u dosud dodávaných výsuvů nebo výklopů značky Blum zatlačením na čelní plochu. Obrovskou výhodou je, že pokud máte plné ruce, můžete na dvířka zatlačit bokem, ramenem nebo kolenem.

otvirani lehkym dotykem

Jednoduché a chytré ovládání

Stačí jen krátké zatlačení a vestavné chladničky a mrazáky bez úchytek se nyní otevřou ještě komfortněji, protože mají elektrickou podporu. Dveře zůstanou pootevřené a vy je můžete pohodlně otevřít rukou. Pokud byste dveře otevřeli neúmyslně, automatika samočinného zavírání se během několika sekund postará o spolehlivé zavření. Tato praktická funkce zabrání rozmrazení lednice.

ochrana proti opreni

SERVO-DRIVE flex má také ochranu proti opření. V praxi to znamená, že se dveře neotevřou, pokud se o ně pouze opíráte.

Moderní kuchyně bez překážejících úchytek

Trend jednoduchosti se již dříve promítl do moderních kuchyní a tak jsou současné projekty často bez úchytek. Díky širokému sortimentu Blum můžete nyní využít bezúchytkové řešení dvířek bez výjimky v celé kuchyni, i u ledniček a mrazáků.

bezuchytkove otvirani mycky

Pokud plánujete novou kuchyň, můžete tento unikátní systém využít také pro vybrané typy myček na nádobí. Myslete na to již při projektování, abyste zohlednili všechny potřebné aspekty.

logo Blum
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze