Úvod

Dlouhodobá ochrana a komfort: DuPont Tyvek pro dřevostavby

Spolehlivou a všestrannou ochranu před nepřízní počasí nabízí pro dřevostavby společnost DuPont v podobě inovativních materiálů a produktů. Do této řady pokročilých materiálů náleží systém jedinečných difúzních fólií, membrán a doplňků, používaných k výraznému zkvalitnění ochrany budov a zároveň zlepšujících jejich životnost a komfort interiéru.


DuPont TM Tyvek® a AirGuard® přinášejí trvale udržitelné řešení
Univerzální dřevostavby, dlouhodobě oblíbené u zákazníků, potřebují pro zvýšení své hodnoty účinnou a prvotřídní ochranu především proti vnějším povětrnostním vlivům a vnitřní kondenzaci. Řešením pro ochranu izolace a konstrukce dřevostavby je DuPont TM Tyvek®. Produkty této řady jsou maximálně flexibilní a vynikají kombinací vyspělých vlastností pro každý typ dřevěné konstrukce. Spolu s parotěsnou vrstvou DuPont TM AirGuard® tak dokáží řešit všechny dané problémy najednou; vodní pára má možnost úniku skrz vnější obvodový plášť, zároveň dochází ke snižování tepelných ztrát budov, úspoře nákladů na vytápění, k podpoře vzduchotěsnosti a celkovému zlepšení energetické účinnosti budov. To vše bylo již prokázáno i v praxi a také v rámci dlouhodobého nezávislého testování, jehož výsledky potvrdily správnou orientaci těchto inovativních řešení.

parotesna folie DuPont Tyvek

Účinná ochrana produktů řady DuPont TM Tyvek®
Společnost DuPont hledala řešení pro ošetření a zdokonalení dřevostaveb a vyvinula celou sérii produktů, které zajišťují neobyčejnou ochranu před přírodními vlivy, optimální ochranu proti UV záření, větru, vlhkosti, nadměrnému horku … Výrobky DuPont TM Tyvek® jsou používány a efektivně chrání budovy dokonce i v nejdrsnějších klimatických podmínkách. Díky unikátním vlastnostem membrán a parozábran tak vlastně vznikl stavební systém, který umožňuje s vysokou efektivitou hospodařit s teplem, zabraňuje vlhkosti, zajišťuje bydlení v suchu a bez zbytečného průvanu, a ještě přispívá k vnitřnímu příjemnému klimatu a pohodlí uživatelů budov. Výborné renomé značky DuPont navíc doplňuje i skvělý servis a vyhlášená spolehlivost. Je vidět, že firma kvalitě a spolehlivosti svých výrobků věří, neboť na ně nabízí nadstandardní záruku 10 let.
drevostavba se systemem DuPont


Systém DuPont TM Tyvek®: řešení na míru

Celý tento systém od společnosti DuPont lze navíc také přizpůsobit na míru specifických výrobním potřebám; síla a odolnost fólie proti opotřebení a potrhání umožňuje výrobu takových fólií, které jsou lehké, pevné a pro instalaci naprosto bezproblémové.

DuPont Tyvek

Další informace o produktech řady DuPont TM Tyvek® a navazujících výrobcích firmy DuPont naleznete na www.tyvek.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze