Úvod

Vsaďte na kvalitní střešní krytinu s téměř 100letou tradicí

Tak jako u kvalitních oken, prvotřídního zdiva nebo nestárnoucích podlah, tak i u střechy na domě si musíte být jistí, že vám budou dobře sloužit po celý život. Položení kvalitní střešní krytiny je jednou z nejvýraznějších položek při stavbě domu, proto se vyplatí chtít od této investice ty nejlepší výsledky.


A právě ty dokáže zaručit společnost Mediterran, pro kterou rozhodně není výroba kvalitní střešní krytiny neznámou. První střešní systémy pod hlavičkou této společnosti totiž vznikaly už ve 20. let minulého století. Od té doby sice prošla značka významným vývojem, na vysokém důrazu na kvalitu střešních krytin se u ní však nic nezměnilo.

Od ruční výroby k automatizovaným technologiím
Střešní krytiny Terran se v současnosti vyrábějí ve dvou moderních maďarských závodech a jednom slovenském. Původně však s jejich manuální výrobou začal zakladatel společnosti Kálmán Mészáros. Od té doby uplynulo už mnoho vody, a to až ke střešní tašce Mediterran 15 z roku 2000, která se stala hitem mezi zákazníky, k betonové střešní krytině Daubia z roku 2004 nebo třeba k unikátní krytině Zenit břidlice z roku 2010.

betonova taska Mediterran

Díky využití nejmodernějších technologií při výrobě betonových střešních krytin vyrábí Mediterran velký objem střešní krytiny, současně však při zachování jejich maximální kvality. Vybrat si můžete střešní tašky nejen v klasické cihlově červené, ale i v hnědé, višňově červené nebo antracitové barvě.
Do těchto betonových střešních tašek se zamilujete

Důvodů, proč čím dál více lidí volí pro pokrytí své střechy betonové střešní tašky, je hned několik. Bezesporu tou nejdůležitější je jejich vysoká odolnost a kvalita povrchové úpravy. Bát se nemusíte ani o tvarovou stálost střešních tašek, která dosahuje vynikajících výsledků i spoustu let od položení. Kombinace zmíněných faktorů a vysoké odolnosti proti povětrnostním vlivům je zárukou, že vám betonové tašky Terran budou sloužit desítky let.
Při stavbě rodinného domu nebo i pouhé výměně střechy většinou všichni počítáme každou korunu. I tento fakt hraje betonovým krytinám Terran do karet, protože jejich cena je srovnatelná s cenami kvalitních plechových krytin a bývá dokonce nižší než cena za pálené tašky. Betonové střešní tašky jsou oblíbené i mezi pokrývači střešních tašek, kterým práci usnadňuje velmi jednoduchý pokládkový systém.

tmava stresni krytina Mediterran

Záruka 20 let? U Mediterran rovnou 50 let!
Prodej střešních tašek je devízou společnosti Mediterran několik desítek let. Díky získanému know-how při jejich výrobě a díky kvalitním použitým materiálům a technologiím, si tato společnost může dovolit nabídnout svým zákazníkům ještě jednu významnou přidanou hodnotu. Tou je záruka na betonové střešní tašky v délce 50 let!
Během 50 let od pokládky střešní krytiny zaručuje Mediterran zachování přesnosti rozměrů této krytiny, její mrazuvzdornost a samozřejmě i vodotěsnost. Mít jistotu, že máte o svoji střechu na dalších 50 (a možná i více) let bezpečně postaráno, je příjemný pocit. Zažijte ho i vy a obraťte se na nejbližšího prodejce střešních krytin TERRAN ve vašem regionu - www.mediterrancz.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze