Úvod

Sálavé topení - vytápění 21. století

Stojíte před otázkou jak si nově upravit interiér bytu nebo domu? Čemu dát přednost? Pokud se svěříte do rukou odborníků, poradí vám nejen jak se dobře zařídit, ale také jak sladit veškeré komponenty v interiéru tak, aby na sebe navazovala praktičnost s designem. I topení může být součástí vkusně zařízeného interiéru.


Kámen jako dekorace i topení
Pokud máte rádi neotřelé věci a myslíte na svou peněženku, zvolte topení z kamene od společnosti GeMe Therm. V jednoduchosti je krása, a to stoprocentně platí i o nejstarším zdroji tepla. Potvrzuje se, že návrat k původním zvykům se vyplatí. Přírodní kameny jsou nejen stylové a slouží jako dekorace, ale hlavně vynikají svou kvalitou čistého sálavého tepla.

salavy kamen

Víceúčelový a praktický
Výhodou sálavého tepla je nejen investice, která je jednorázová, ale také design kamene, který si můžete zvolit. Místnost tak ohřívá kámen, který je součástí celého interiéru. Obývací pokoj, kuchyň, ložnice nebo koupelna získají na kvalitě bydlení oproti klasickému akumulačnímu vytápění.

salavy kamen v koupelne

Teplo v celé místnosti
Princip sálavého topení je hodně podobný jako u kachlových kamen, tedy akumulace tepla, které je předáváno do místnosti i po tom, co se v kamnech již nepřitápí. Výhodou je ohřívání stěn, podlahy i stropu, čímž je zajištěno rovnoměrné sálání tepla do celé místnosti. Tento způsob vytápění je výhodný i po vyvětrání, kdy se teplo po místnosti znovu rychleji rozvine. Navíc se teplo nehromadí u stropu jako u klasického vytápění, ale je rozloženo v celé místnosti.

vytaveni salavym kamenem

Jak vybrat správného výrobce
Než se rozhodnete zakoupit sálavé kameny jako topení, seznamte se s výrobcem. Na první pohled mohou být kameny stejné, ale liší se v technologii a dalších detailech. Německý topný systém GeMe Therm, zaručuje stoprocentní účinnost.

Inspirace a rady
S výběrem designu kamene společnosti GeMe Therm a dalšího zařízení vám poradí přímo v Interior & Doors. Na webových stránkách www.interiordoors.cz najdete veškeré informace a rady profesionálů. Načerpejte inspiraci a udělejte první krok ke zlepšení vašeho bydlení, nejen po stránce vizuální, ale i zdravotní. Přírodní kámen jako topení v souladu s moderními obklady vás mile překvapí.

logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze