Úvod

Šikovní BIO pomocníci pro Váš domov a zahradu

Čím dál více lidí chce žít v souladu s přírodou. Pokud k nim patříte, měli byste znát Bio enzymatické prostředky, které Vám pomohou doma i na zahradě. Představujeme Vám ekologické a přesto velice účinné prostředky pro čištění odpadů, zmenšení obsahu septiků a urychlení zrání kompostu.


Unikátní směs baterií
Bio enzymatický prostředek Bio Golem S by vám rozhodně neměl chybět v případě, že jste vlastníky suchého záchodu, septiku, odpadní jímky nebo čističky odpadních vod. Přípravek Bio Golem S je výjimečný svým složením. Obsahuje totiž směs vybraných a speciálně vypěstovaných kmenů bakterií, které efektivně hubí neustále se množící mikroorganismy a rozkládá organické látky. V momentě, kdy se baterie setkají se znečištěnou vodou, začnou působit a to tak, že začnou rozkládat jiné bílkoviny, škrob, uhlovodany, živočišné a rostlinné tuky, papír a další odpadní materiály. Tím baterie rychle odstraní nejen nečistoty, ale i nepříjemný zápach. Bio Golem S navíc snižuje hromadění pevných nežádoucích organických látek, kalů a tvorbu pěny. Zjednodušeně řečeno, po použití tohoto přípravku se pevný obsah v septiku přemění na vodu.

animace

 
Chytrý sourozenec
Pořídit si můžete i prostředek Bio Golem P, který účinně uvolňuje zanesené odpadní potrubí a tím omezuje tvorbu zápachu. Obsahuje nezávadné bakterie, které rozkládají organické látky usazené v potrubí a nenarušuje potrubí. Mimo to podporuje biologickou aktivitu septiků, odpadních jímek, lapačů tuků atd.
 
Bio Golem P

Kompost snadno a rychle
Chcete, aby váš zahradní kompost rychleji slehl a vyzrál? Vyzkoušejte  Bio Kompostér, což je biologický přípravek bez chemikálií.  Jedná se o směs bakteriálních kultur, enzymů a živin nutných pro činnost mikroorganizmů. Přípravek přispívá k rychlému rozkladu organických látek v kompostech.

 Bio Kompostér
Snadné použití
Bio Golem S se ředí teplou vodou, čímž se aktivují účinné bakterie. Přípravek můžete vlít přímo do nádrže nebo jednoduše spláchnout do záchodu. Doporučené použití je jednou za měsíc.
Bio Golem P
je tekutý a použití je velmi jednoduché. Nejprve necháte zaneseným potrubím protékat asi 30 sekund teplou vodu. Po té nalijete do odpadního otvoru přípravek a spláchněte přiměřeným množstvím vlažné vody. Nejefektivnější je nechat přípravek působit přes noc, kdy je omezený průtok vody potrubím.
Bio Kompostér
se rozmíchá ve vlažné vodě a nechá se 3 minut v klidu, aby se aktivovali účinné bakterie. Po té stačí kompost pokropit.


Jediné, na co si musíte dávat pozor je, že společně s tímto přípravkem nesmíte používat žádné jiné přípravky, které obsahují chlor, louh či bělící přípravky – ty by totiž mohly baterie obsažené v přípravku Bio Golem S zabít.


Pro všechny produkty platí, že velikost dávek je závislá na fázi dávkování (startovací, stabilizační, udržovací) a na objemu či míry zanešení potrubí. Podrobné informace o dávkování jsou uvedeny na obalu přípravku.


Maximálně ekologické
Bio enzymatické přípravky jsou velice biologické. Jejich složení totiž tvoří směs bakteriálních kultur, enzymů a živin, které jsou nutné pro činnost mikroorganizmů. Představují tak účinnou cestu k čistotě bez zápachu bez zatěžování přírody! Více informací najdete na www.druchema.cz. 


DRUCHEMA logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze