Úvod

Síť luxusního nábytku Residenza Vás zve na dny otevřených dveří

Nenechte si ujít slavnostní příležitost plnou nových inspirací, skvělého designu a výjimečných řešení, spojenou se speciálními nákupními příležitostmi.


Obchodní síť luxusního nábytku RESIDENZA Kler organizuje Dny otevřených dveří, které jsou již tradičně spojeny s představením nových kolekcí světových značek nábytku a bytových doplňků. Stálí zákazníci si přicházejí pro nové inspirace do svého interiéru, ale i pro možnost zvýhodněného nákupu celého sortimentu. www.residenza.cz

Letos jsou například představovány následující nové sedací soupravy Kler: Romanza, Lauda a Corrente. Každá je jiná, s naprosto odlišným designem, určeným pro různé skupiny zákazníků. Všechny však splňují moderní trend, týkající se možnosti navýšení opěrné části dle potřeby uživatele. Jde to buď jednoduchým vzpřímením zakomponované opěrky hlavy nebo lehce ovladatelným polohováním opěráku zad. Příznivci nejmodernějšího designu dají pravděpodobně přednost modelu Corrente či Romanza.






Příznivci klasického vzhledu, kombinovaného s dřevěnými prvky určitě upřednostní Laudu.



Další naprosto originální novinkou v sedacím nábytku jsou relaxační křesla Opus. Tato křesla jsou, dá se říci, fascinující moderní variantou kdysi oblíbených stylových „ušáků“. Nové řešení, zahrnující technologicky propracovanou možnost polohování celého křesla se současným vysunutím opěrky nohou, přináší nejvyšší úroveň odpočinku pro uživatele.



Italská značka Alf Uno nyní v galeriích Residenza oficiálně představuje nové programy naprosto unikátního designu, který nemá na trhu konkurenci: Italia, Dafre a Monte Carlo. Programy zahrnují hlavně stoly, židle a skříňový nábytek do jídelen a obývacích pokojů.





Všechny zde jmenované i nejmenované novinky mají něco společného - propracovanost do detailu s důrazem na komfort, funkčnost a kvalitu materiálů. Zaváděcí ceny novinek a další speciální ceny jsou využitelné pouze do 3. března, včetně souvisejících V.I.P. služeb (projektování, poradenství, bezplatná doprava, vynesení, montáž a jiné služby).

RESIDENZA Kler – galerie nábytku a bytových doplňků světových značek: Alf uno, Calligaris, Hartmann, Kler, Klose, La Luna, Pierre Cardin, Piogia Decorativa, Vero a mnoha dalších.


www.residenza.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze