Úvod

Slunce v domě po celý rok

Přemýšleli jste někdy o tom, proč je pro nás odpočinek v přírodě tolik osvěžující? Důvod je prostý. Jsme neoddělitelnou součástí přírody, a proto nejvíce energie čerpáme právě zde. Dopřejte si posezení v blízkosti přírody nejen,když to počasí na Vaší zahradě dovolí, ale po celý rok. Možností existuje několik.


Zimní zahrada zvýší komfort bydlení
Osvědčené řešení, jak být přírodě celoročně nablízku, a zároveň rozšířit možnosti svého bydlení, přináší zimní zahrada. Její majitelé si pochvalují, že realizací tohoto proskleného prostoru získali celou řadu předností. Místnost navíc, která rozšířila jejich obytný prostor, více světla i komfortu. A jak vypadají takové výhody zimní zahrady v praxi? V zimě, na jaře i na podzim, kdy jsou venku nízké teploty, se můžete za slunečného počasí v zimní zahradě příjemně vyhřívat a kochat se výhledem ven. Prosklení naplní Vaše bydlení příjemným světelným optimismem a dodá Vám pocit, že Vaše spojení s přírodou nebude nikdy přerušeno. Výhody zimní zahrady oceníte také v létě. Když Vám během letního posezení s přáteli na terase nebo na zahradě začne být chladno, anebo Vás vyžene déšť, elegantně se přesunete do příjemně vyhřáté zimní zahrady.

zimni zahrada

Fantazii se meze nekladou
Díky množství konstrukčních, designových i barevných variant, stejně jako různých prvků si můžete vytvořit útulnou relaxační oázu přesně podle svých představ. Vaší fantazii ani fantazii architektů se meze nekladou.

zastreseni zimniho bazenu
Náš tip: Zimní zahrada z hliníkových profilů TS Aluminium nás na první pohled zaujala svým promyšleným, vysoce moderním a funkčním systémem, který splňuje i ty nejnáročnější požadavky na kvalitu, bezpečnost, životnost a design.

Pod střechou, ale přírodě na dosah
Odpočinkovou zónu přírodě na dosah, ze které Vás nevyženou rozmary počasí, můžete vykouzlit také zastřešením terasy, pergoly, verandy, nebo jiného prostoru. Ať si fouká vítr, nebo padá déšť, Vy si můžete v klidu vychutnat svůj šálek kávy nebo čaje zahleděni do zeleně své zahrady. Stříška navíc zajišťuje ochranu prostoru před přehřátím a hlukem. Stejně jako v případě realizace zimních zahrad máte také u prosklení k dispozici nekonečně širokou paletu možností, ze které můžete vybírat. Když své zastřešení vybavíte postranními prvky, získáte navíc praktický prostor, ve kterém mohou přezimovat choulostivé sezónní rostliny.

zastreseni = slunce v dome

Speciální konstrukce s prosklením
Možnosti individuálních projektových požadavků pak rozšiřují speciální konstrukce prosklených fasád a fasádních systémů, které nacházejí široké uplatnění při výstavbě veřejných a komerčních objektů, a umožňují tak všem jejich uživatelům čerpat výhody prosklení.
Ať už si chcete libovolnou variantou prosklení zvelebit své vlastní bydlení, anebo uvažujete, že jí doplníte jiný typ objektu, více inspirace načerpáte na stránkách české rodinné firmy s tradicí vlastní výroby od roku 1993 www.sluncevdome.cz nebo www.ham.cz, která je známá kvalitou provedení, stejně jako individuálním přístupem a návrhem řešení.

Pokud se chystáte na letošní veletrh For Arch Praha 2014, expozici společnosti H&M najdete v Hale 3, u stánku číslo C11.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze