Úvod

Smlouva u Lišky opět s jedinečným zvýhodněním

V současné době na trhu neexistuje produkt, který by se svou výnosností při srovnatelné míře jistoty stavebnímu spoření vyrovnal. Uzavřete-li u Českomoravské stavební spořitelny smlouvu o stavebním spoření, tak roční efektivní úroková míra může být i po úpravách podmínek vyšší než 5 % p.a.


Navíc vaše úspory na stavebním spoření jsou maximálně bezpečné. Samozřejmostí je pevné finanční zázemí ČMSS a také stoprocentní pojištění vkladů až do částky odpovídající 100 tisícům eur. Více informací získáte ZDE.

K nové smlouvě prémie až 1500 korun
V případě vůbec první klientovy smlouvy u ČMSS uzavřené do 31. března tohoto roku činí celkové zvýhodnění až 1500 korun. Smlouvu do cílové částky 150 000 korun pořídíte zdarma, to zajistí prémie 1500 Kč. 
Na stejné zvýhodnění přitom dosáhne i klient, který ukončil smlouvu o stavebním spoření u ČMSS před rokem 2010 a neměl v období od 1. 1. 2010 u ČMSS žádnou smlouvu o stavebním spoření nebo překlenovací úvěr či úvěr ze stavebního spoření.
Obdobně se možnost prémie k nové smlouvě týká i klienta, který k 31. 12. 2010 čerpal pouze úvěr a neměl uzavřenou následnou smlouvu o stavebním spoření. Více informací získáte
ZDE.

 

Zajímavou nabídkou je bonusový vklad od Lišky
Ke standardním výhodám stavebního spoření přidává Bonusový vklad od Lišky výhody další. Získat můžete bonus ve výši 1 % z vložených prostředků do 30. 4. 2011. Zůstatek na účtu Bonusového vkladu od Lišky je přitom úročen úrokovou sazbou 2 % p.a. Vedení účtu Bonusového vkladu od Lišky po dobu dvou let je zdarma. Po uplynutí dvou let od uzavření smlouvy je předčasná výpověď smlouvy ve vázací lhůtě zdarma.
Podmínkou je, že klient uzavře za standardních podmínek v období od 1. 1. 2011 do 31. 3. 2011 prvotní nebo následnou smlouvu o stavebním spoření. A na tuto smlouvu vloží do 31. 4. 2011 jednorázově nebo postupně minimálně částku 70 000 korun. A současně tuto smlouvu nevypoví před uplynutím dvou let od uzavření smlouvy. Více informací získáte
ZDE.

Finančnímu programu Liška plus prémie až 1500,- Kč
Stále více lidí počítá ve svém zabezpečení na stáří s vlastním bydlením. Uvědomují si, že vlastní střecha nad hlavou jim zvyšuje finanční možnosti o ušetřené náklady za nájemné. Navíc vlastní nemovitost mohou v případě potřeby také pronajmout či prodat. K úplné spokojenosti je také dobré zabezpečit si na stáří finanční rezervu.
Na pořízení či modernizaci domova je optimální stavební spoření. Finanční rezervu si můžete vytvářet též prostřednictvím penzijního připojištění. Oba produkty pod jednou střechou najdete u Českomoravské stavební spořitelny v programu Liška plus.
Klienti, kteří uzavřou v období od 1. 1. 2011 do 31. 3. 2011 prvotní nebo následnou smlouvu o stavebním spoření a smlouvu o penzijním připojištění, mohou získat prémii až 1500 Kč. Podmínkou pro získání prémie je zaplacení plné úhrady za uzavření smlouvy o stavebním spoření a dvou měsíčních příspěvků na penzijní připojištění. Více informací získáte
ZDE.

Podrobné informace o aktuální produktové nabídce ČMSS včetně Smlouvy zdarma, Bonusového vkladu od Lišky a programu Liška plus získáte u finančních poradců ČMSS a najdete je též na www.cmss.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze