Úvod

Stylové, secesní dveře 21. století

Možná bydlíte v památkově chráněném domě a musíte se tak řídit přísnými pravidly při touze po jakékoliv změně, rekonstrukci a modernizaci vašeho bytu či domu. Je však naprosto logické, že toužíte po bezpečí svého majetku a rodiny v této nejisté době, a proto nezbývá než se přizpůsobit požadavkům památkového úřadu. Jak ale docílit kvalitního zabezpečení vchodových dveří proti zlodějům bez porušení složitých požadavků a pravidel památkářů?


Od toho, aby byl objekt po stránce bezpečnostních dveří 100% chráněn, je zde firma NEXT. Dveře NEXT ovšem nezaručují pouze osvědčenou a léty prověřenou bezpečnost, ale i možnost vytvořit repliky dveří do starých, památkově chráněných domů. To vše je možné díky dlouholeté zkušenosti, profesionálním a zručným pracovníkům, použitím nejen moderních CNC strojů, ale také znalostí původních řemeslných technik. Repliky historických dveří společnosti NEXT, např. v podobě imitací z různých architektonických období (např. secese) tak nabídnou nejen ochranu pro vás i vaše blízké zachováním striktních pravidel výroby bezpečnostních dveří 3. a 4. kategorie, ale také vyhoví přísným požadavkům kladeným na obyvatele památkově signifikantních budov.

Unikátní možnosti podílet se na designu svých budoucích dveří mají nejen obyvatelé památkově chráněných budov, ale také všichni ostatní, kteří nyní touží zrealizovat vlastní návrh na povrchovou úpravu bezpečnostních dveří. „Pokud tedy máte vy nebo váš architekt vlastní představu o vzhledu dveří, návrh zpracujeme a vyrobíme,“ říká Ivan Pavlíček, ředitel společnosti NEXT. „Pokud chcete i výrobu povrchu zadat vlastnímu dodavateli, poskytneme zákazníkovi technické výkresy a další údaje, které to umožní a poté vše odborně nainstalujeme na zvolené bezpečnostní dveře,“ doplňuje Pavlíček. I v takovémto případě však zůstanou zachována pravidla pro kvalitní certifikované bezpečnostní dveře. „Minimálně 3. bezpečnostní třída, protipožární odolnost, montáž provedená námi, jako certifikovanou firmou, bezpečnostní zámkové vložky a záruční doba minimálně 3 roky – to jsou faktory, které NEXT dveře s jakýmkoliv povrchem splňují,“ dodává Pavlíček.

Kvalitu dveří NEXT zajišťuje oboustranné celoplošné pancéřování a až dvacetipětibodový uzamykací systém spolu se speciálními kalenými kryty zámků. NEXT nabízí bezpečnostní dveře 3. a 4. třídy, přídavné dveře, bezpečnostní zárubně a celou řadu dalších zabezpečovacích zařízení. Odolnost dveří NEXT prokázal i test prováděný Útvarem rychlého nasazení Policie ČR, při němž dveře NEXT nakonec odolaly všem atakům. URNA na dveře NEXT, typ SD 121, vyrukovala se střelnými zbraněmi, vyrážecím palivem, sekerou, beranidlem, dvousměrnou hydraulikou nebo výbušninou, a to vše bez úspěchu. Designové možnosti a schopnosti Nextu dokonale prověřilo nejen mnoho pracovníků památkových úřadů, ale i extravagantních designérů.

Pro zvýšení komfortu k zabezpečení celého vašeho bytu, nejen vstupních dveří, vám poslouží i další bezpečnostní komponenty, jakými jsou především bezpečnostní fólie na sklo nebo početné elektronické „vychytávky“ v podobě např. čtečky otisků prstů nebo kamery ukryté v kukátku. Samozřejmostí při pořízení nových bezpečnostních dveří NEXT je odvoz původních dveří a jejich následná ekologická recyklace.

Kontakt:
NEXT spol. s r.o.
Pobřežní 8, Praha 8, 186 00
tel.: 224 816 458,
NONSTOP INFO: 602 335 878, 777 335 878
e-mail: next@next.cz
www.next.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze