Úvod

Stylový nábytek s dotykem minulosti

Necítíte se ve společnosti moderního designového nábytku jako doma? Vybavte svůj interiér klasickým nábytkem, který má styl. Poradíme Vám, kde za příznivé ceny pořídíte nejen solitérní kusy, ale i celé kolekce klasického nábytku.


Originální nábytek inspirovaný klasikou
Byla by velká chyba se domnívat, že pokud nemáte svůj interiér prošpikovaný těmi nejmodernějšími designovými kousky, anebo nejdete striktně ve stopách minimalismu, pak je Vaše bydlení totálně out. Současná kultura bydlení se ubíhá více směry. Vedle tolik propagovaného minimalismu je to konzervativní klasika, anebo naopak originální mix stylů, který dovoluje postavit například secesní nábytek vedle ultramoderních kousků. Jinými slovy klasický nábytek má v moderním interiéru stále své nezastupitelné místo. Jedním z trendů je vybavovat místnosti právě nábytkem, který vychází z tradic honosného baroka, rozevláté renesance, přísného klasicismu, ušlechtilé secese, anebo třeba biedermeieru. Pokud obdivujete práci italských designérů, kteří vždy vynikali vytříbeným vkusem, pak jistě uvítáte tip, kde pořídíte jednotlivé repliky, stejně jako celé nábytkové kolekce kusů originálního designu inspirovaného klasikou. V internetovém obchodě www.klasickynabytek.cz
najdete bohatou nabídku nábytku, který můžete zasadit nejen do klasického, ale i do moderního interiéru. 

    

Tipy pro krásný interiér
Pokud zařídíte svou jídelnu stolem se židlemi z třešňového dřeva nebo ořechu, které zasadíte do těsného sousedství dobového příborníku či komody, vychutnáte si své jídlo s patřičnou noblesou. Do předsíně, která je vizitkou Vašeho domu či bytu, můžete nastěhovat některou z překrásných předsíňových stěn či truhel a doplnit ji věšákem. Z obývacího pokoje se stane neuvěřitelně útulný salónek, pokud jej vybavíte komfortním čalouněným nábytkem. A nesmíme zapomenout na ložnici. Dřevěné postele s umně propracovanými detaily jsou jako stvořené jak pro komfortní spánek, tak pro noci plné romantiky. Samozřejmě, že žádný interiér nemůže být dokonalý bez přítomnosti stylových doplňků. Se stolními či podlahovými hodinami, které jsou dílem mistrovské řezbářské práce, neuděláte krok vedle. Německé mechanické strojky značek HERMLE nebo KIENINGER jsou zárukou kvality. Nemůžete se dočkat, až si domů nastěhujete některé z těchto krásných kousků? Nalistujte stránky obchodu www.klasickynabytek.cz, kde za příjemnou cenu pořídíte nádherný klasický nábytek, v němž se snoubí dotyky minulosti s moderní funkčností.

                        

www.klasickynabytek.cz


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze