Úvod

Jak najít výhodný pronájem v Praze a okolí

Hledáte pronájem v Praze nebo blízkém okolí za příznivou cenu, který bude odpovídat vašim nárokům? Připravte se na to, že budete potřebovat spoustu času, trpělivosti a peněz. Že si to nemůžete dovolit? Poradíme vám, jak při hledání pronájmu postupovat.


Pokud při hledání pronájmu nenatrefíte na známého, který zrovna náhodou pronajímá byt, bude pro vás řešení bytové situace s vysokou pravděpodobností spojeno s nemalou časovou investicí. Právě ve snaze ušetřit si čas a starosti, využívá většina z nás služeb realitních kanceláří. Jenže také toto řešení v sobě ukrývá ne jeden, ale hned několik háčků.

Úskalí při hledání podnájmu
Prvním háčkem je zprostředkovatelská provize, kterou kromě nájmu a poplatků za energie a služby musíte zaplatit. Její výše obvykle odpovídá jednomu nájmu, nejen proto jsou často poptávány levné pronájmy bytů.
Druhý háček spočívá v serióznosti a transparentnosti uváděných informací. Některé vedlejší náklady nebo jiné informace, které by nás mohly případně od dané nabídky odradit, nemusí být na stránkách realitní kanceláře uvedeny. Výsledkem je, že absolvujeme několik prohlídek bytů a ve finále zjistíme, že žádný z nich neodpovídá našim požadavkům.
Dalším možným úskalí představuje omezenost nabídky. Ne všechny realitní kanceláře mají natolik široké portfolio nemovitostí, že bychom si z něho dokázali vybrat. Najít pronájem v námi požadované lokalitě tak může trvat celé měsíce. Zdlouhavé může být i vyhledávání na webových stránkách, do kterého se pustíme s ambicí co nejdříve najít vhodnou nemovitost.

realitní kancelář Rent4ever

Efektivní řešení pro hledání podnájmu
Jak tedy efektivně postupovat při hledání pronájmu? Základem je, obrátit se na ověřenou realitní kancelář, která prostřednictvím svého webu transparentně komunikuje se svými zákazníky, nejen co se týče uvádění informací, ale také přehledností systému, a zároveň se může nabídnout široký výběr nemovitostí k pronájmu.
Příkladem je realitní kancelář Rent4ever, která se specializuje výhradně na pronájmy bytů a domů v Praze a okolí, a v jejíž nabídce denně najdete 200 až 300 domů či bytů k pronájmu. A co je důležité, díky transparentnosti uváděných informací od počátku víte, na čem jste, a proto nejste okrádáni o čas.
Vybírat přitom můžete podle klasických parametrů (jako jsou dispozice, část města, užitná plocha a další), podle mapy a fulltextově. Navíc máte stanovené předvýběry nejčastěji hledaných nemovitostí, jako je například pronájem bytu Praha 4.
Další výhodou je rozumná provize, která začíná na sympatické částce 4444 Kč, což je výrazně nižší cena než cena obvyklého nájmu v dané lokalitě. Pokud jste zaneprázdnění, jistě oceníte dostupnost služeb 7 dní v týdnu od 8 do 20 hodin, stejně jako to, že si zde váží svých zákazníků a jejich času. Podle nás je proto realitní kancelář Rent4ever ideálním partnerem nejen pro hledání, ale především pro efektivní nalezení podnájmu. Přesvědčte se sami o jejích kvalitách.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze