Úvod

Výsuvné markýzy jsou ideální k zastínění teras a balkónů

Hledáte spolehlivé, a zároveň elegantní řešení, jak zastínit svou terasu nebo balkón? Ideální řešení představují výsuvné markýzy, které v každé pozici umožňují dokonalé napnutí látky.


Nejoblíbenější typ markýz
Výsuvné markýzy představují nejoblíbenější typ markýz vůbec. Hlavním důvodem obliby těchto exteriérových stínících prvků je spojení vynikajících užitných i estetických vlastností. Výsuvné markýzy umožňují dokonalé napnutí látky v každé pozici a svým vzhledem elegantně doplní každou domovní fasádu. Bohatý sortiment výsuvných markýz má v nabídce firma Rolrols, u které si z  pestré palety látek a osmnácti typů konstrukcí vybere každý. Když je řeč o konstrukcích, nesmíme zapomenout zmínit, že na vybrané typy poskytuje Rolrols nadstandardní záruku 5 let.


Ovládání a doplňky dle libosti
Pokud jde o možnosti ovládání, výsuvné markýzy lze standardně ovládat klikou. Kdo však touží po vyšší míře komfortu, ten dá přednost ovládání motorem na vypínač, anebo dálkovému ovládání. K výsuvným markýzám si můžete jako doplněk pořídit čidlo na vítr, případně v kombinaci slunce vítr, anebo otřesové čidlo, které je v současnosti žádanou novinkou. V případě rychlosti větru, která by mohla markýzu poškodit, dá otřesové čidlo povel k zatažení markýzy, čímž zajistí její ochranu před možným poškozením.


S kazetou či bez?
Výsuvné markýzy se vyrábějí na přání zákazníka a dodávají se v kazetovém či polokazetovém provedení, anebo bez kazety. Význam kazety spočívá především v tom, že prodlužuje životnost látky. Více informací o výsuvných markýzách stejně jako o ostatních prvcích moderní stínící techniky najdete na www.rolrols.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze