Úvod

Tekuté řetězy pro bezpečnou jízdu i chůzi

Chcete prožít letošní zimu bez nehod a úrazů? Ošetřete pečlivě své pneumatiky i obuv. Tekuté řetězy zvýší Vaši bezpečnost nejen za volantem, ale také na chodníku.


Jízda i chůze bez rizika
Milovníci nejchladnějšího ročního období se už jistě nemohou dočkat zasněžených procházek a zimních sportů. Romanticky bílá zima má také svou odvrácenou tvář. Především náledí je nebezpečné jak pro řidiče, tak pro chodce. Víte ale, že existuje přípravek, který dokáže snížit riziko úrazu motoristů a chodců zároveň? Tekuté řetězy od tradičního výrobce chemických výrobků Druchema zamezují vzniku nebezpeční smyku, prokluzu i uklouznutí. Tento jedinečný produkt podporuje přilnavost pneumatik k vozovce na zasněženém nebo zledovatělém povrchu. Lze ho rovněž použít k ošetření obuvi, případně holi za účelem zvýšení vlastní bezpečnosti na namrzlé či kluzké a neudržované komunikaci.

Snadná a rychlá aplikace
Použití tekutých řetězů je velmi jednoduché. Přípravek ve formě spreje stačí nanést v souvislé vrstvě ve vzdálenosti 20 cm na zvolený povrch. Po nanesení tekutých řetězů na pneumatiky, podrážky obuvi nebo hůl necháte přípravek několik minut zaschnout, aby ochranná vrstva dokonale přilnula, a poté můžete vyrazit do ulic, ať už na čtyřech kolech, anebo po svých. Aplikaci lze dle potřeby opakovat, což oceníte především v akutních situacích. Udělejte pro svou bezpečnost maximum. Tekuté řetězy Tempo koupíte v internetovém obchodě společnosti Druchema, anebo v síti obchodních řetězců. Přejeme Vám krásnou bílou zimu bez zlomenin a naraženin!



www.druchema.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze