Úvod

Trendy 2015 na vánočním stromečku

Vánoční trendy pro rok 2015 nám oproti předcházejícím ročníkům přináší zdobnější prvky. Dominantní jsou barvy s metalickými podtóny. Tento barevný trend nám zůstává již z předchozího roku 2014.


Novým prvkem letošních Vánoc je motiv probouzející se přírody po zimě s jarními motivy a to jak zvířat, tak rostlin. Svěží bílé květy, zajíčci, jarní mláďata, rozkvetlé stromy, to vše jsou nové motivy na Vánočních ozdobách.

vanocni dekorace na stul

Domácnosti si ozdobte přírodními dekoracemi. V módě jsou ručně pletené věnce s kousky látek, vlny a přírodních produktů kolem svícnů, průhledné baňky obalené kousky látek nebo krajkou. Vše je ručně vyrobeno a evokuje u zákazníka osobnější pocit, jako by si to vyrobil on sám.

sklenene vanocni ozdoby

Často opakující se motivy jsou dále různé tvary domečků, které jsou provedeny zejména v bílé barvě a liší se od sebe pouze tvarem či okny, detaily jeleních a sobích hlav, andělé a andělská křídla, ptáci a pávi, výjevy z Betléma.

bile a zlate ozdoby

Klíčové zvíře pro tuto sezónu bude jelen. Jeho motiv najdeme nejen na skleněných ozdobách, ale i na polštářích, svícnech, nádobí, ubrusech. Budete in i s vycpanou jelení hlavou, či dekoracemi z paroží.

Barvy: bílá, bordo, zlatá, stříbná, měděná, vintage pastelové barvy, bělená měď

bordo a bezove ozdoby

Vzory: fotografie a nordický styl.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze