Úvod

Účinný a ekologický alternativní zdroj vytápění

Hledáte účinný, a zároveň ekologický způsob, jak snížit své náklady na vytápění? Teplovzdušné panely SolarVenti představují efektivní alternativní zdroj vytápění, který nezatěžuje životní prostředí, ale naopak ještě přispívá k jeho udržitelnému rozvoji. Jejich instalací získáte teplo zdarma.


Alternativní zdroj vytápění
Ceny energií se neustále zvyšují, což nás přirozeně vede k hledání alternativních zdrojů vytápění, které nám mohou přinést úsporu nákladů. Jednu z možností představují patentované teplovzdušné panely SolarVenti. Jedná se o vysoce účinný alternativní zdroj vytápění, který se používá k temperování rodinných domů, včetně vícepatrových nemovitostí, chat, chalup, ale také sklepů, zimních zahrad, kde významně přispívá ke snižování nákladů na vytápění. Kombinované modely solárních panelů SolarVenti Hybrid zvládají ještě něco navíc, a to ohřev vody.

 
Nezávislý zdroj elektřiny

Teplovzdušné panely SolarVenti představují zcela nezávislý zdroj elektřiny využívající solární energii, která není spojena se žádnými dodatečnými náklady. Princip fungování panelů není komplikovaný a je dílem vzduchotechniky. Skrze vnější stěnu panelu do objektu proudí čerstvý vzduch zvenčí, zatímco teplý vzduch z panelu se v objektu rozšiřuje. Vzduch lze vůči venkovní teplotě temperovat až o 40 stupňů Celsia.

 

Snadná instalace
Pokud teplovzdušné panely SolarVenti namontujete do své nemovitosti, získáte příspěvek na vytápění zdarma. Instalace panelů, kterou lze provést buď na stěnu, anebo na střechu, je levná, snadná a k jejímu provedení nejsou nutné žádné konstrukční zásahy do stavby. Díky tomu panely jako alternativní zdroj vytápění používá více než 40 tisíc majitelů nemovitostí, a to nejen v České republice.

 

Snižování vlhkosti a pravidelné odvětrávání

Mezi další přínosy instalace panelů SolarVenti patří to, že snižují nežádoucí vlhkost uvnitř objektu, což ocení především majitelé chat a chalup. Zároveň s tím panely zajišťují pravidelné odvětrávání objektu. Kdykoli zasvítí sluníčko, postarají se o přívod čerstvého vzduchu zvenčí. Co však nejvíce ocení Váš rodinný rozpočet, to je snížení nákladů za vytápění. Šetřete svou peněženku i naši přírodu! Seznamte se s teplovzdušnými panely SolarVenti blíže na www.solarventi.cz, kde najdete také reference spokojených zákazníků.

www.solarventi.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze