Úvod

Vybavení dětského pokoje? Nejlepší je dřevěný nábytek.

Zakládáte rodinu? Pak nejspíš hledáte inspiraci, jak a čím vybavit pokojíček pro její nové členy. Pokud je zařizování dětského pokoje Vaší premiérou, jistě se Vám budou hodit praktické tipy, jak uspořádat dětský pokoj, aby Vám a Vašim dětem nic nechybělo, ale ani nepřekáželo.


Kvalitní dřevěný nábytek
Základem každého dětského pokoje je nábytek. Ten by měl být především kvalitní – to znamená pěkný, ekologický, bezpečný a odolný. Jak ukazují zkušenosti mnoha rodičů, nejvděčnější řešení představuje masivní dřevěný nábytek, který se může pochlubit jak krásným přírodním vzhledem, tak i dlouhou životností. Dětský pokoj z masivu vydrží po celé generace. Pokud plánujete početnější rodinu, doporučujeme vsadit na borový masiv, který v sobě spojuje výhodu dlouhé životnosti a příznivé ceny.

detsky pokoj masivni borovice

Praktičnost a nadčasovost

Vybavení dětského pokoje by samozřejmě mělo být také praktické. Kromě dětské postýlky by proto mělo zahrnovat také přebalovací komodu a velkorysé množství úložných prostor, tedy nejen šatní skříň, ale také například truhly na uložení hraček, regály a poličky. Co se vzhledu interiéru týče, pokojům nejvíce sluší designově sjednocené nábytkové sady. Kolekce nábytku Amelka je pro mladé rodiny jako stvořená. Zahrnuje vše potřebné a díky jejímu nadčasovému vzhledu můžete většinu komponentů využít, i když dítě vyroste.

detsky pokoj bila borovice

Více dekorů, více inspirace

Nábytková kolekce Amelka z borového masivu může mít několik podob. Záleží na tom, který z dekorů si vyberete. Čistý design přírodní borovice, stejně jako varianta s bílou povrchovou úpravou se pyšní krásným nadčasovým vzhledem. A pokud hledáte více inspirace na vybavení dětského pokoje, nalistujte si stránky www.seart.cz, kde dále najdete dětská křesílka, sedací vaky, postele pro menší i větší děti, matrace, psací stoly a spoustu krásných doplňků do moderního dětského pokoje.

masivni truhly

Přejeme Vám hodně radosti ze zařizování a ať jsou Vaše chvíle s dětmi co nejkrásnější!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze