Úvod

Moderní rodinný dům, který si můžete dovolit

Žijete se svou rodinou v bytě především z toho důvodu, že si bydlení v rodinném domě nemůžete dovolit? Možná nemáte nedostatek finančních prostředků, ale pouze nedostatek informací. A proto Vám představíme LARGO 84 Hit, moderní dům, který pořídíte na klíč za 1.795.000 včetně DPH, základové desky a dopravy.


Bydlení v rodinném domě
Bydlení ve vlastním domě je snem většiny mladých rodin. Bohužel většina z nich se musí spokojit s bytem v panelovém nebo činžovním domě a rodinný dům pro ně zůstane pouhým snem. Moderní dřevostavby však pomáhají tuto situaci řešit. Ukázkovým příkladem domu, jehož pořízení je srovnatelné s koupí bytu, je přízemní dům LARGO 84 Hit.

Dům podle Vašich představ
Jedná se sice o typový projekt, svůj rodinný dům si však můžete sestavit dle vlastních představ. Sami se rozhodnete, zda chcete moderní či tradiční řešení a dáte přednost pultové nebo klasické sedlové střeše. Stejně tak si zvolíte rozsah dodávky, buď provedení SMART 2014 (zahrnující systém řízeného vytápění a větrání Siemens Synco Living, elektrické topení s přímotopy, komín Schiedel a carport), anebo provedení ECONOMY 2014 s řízeným větráním (s řízeným větráním, elektrickým či plynovým kotlem, teplovodními radiátory a carportem). Veškeré varianty mají jedno společné, a to je stejná cena 1.795.000,- Kč včetně DPH, základové desky a dopravy.

pudorys rodinneho domu LARGO 84 Hit

Prostor Vám chybět nebude
Pokud se nespokojíte s dispozičním řešením 4 + 1, které zahrnuje dva prostorné pokoje, místnost využitelnou jako šatnu či pracovnu, obývací část spojenou s kuchyňským koutem, koupelnu, samostatné WC a praktické zádveří, můžete si svůj dům nechat rozšířit o 1 modul. Přestože se s tímto požadavkem rozměry domu zvýší na 11, 64 x 7, 68 m, za více prostoru si připlatíte pouze 92.000,- včetně DPH. Jak vidíte, montovaný dům LARGO 84 Hit je rodinný nejen svým provedením, ale také svou příznivou cenou.
rodinny dum LARGO 84 Hit - rozsireny o modul
Letité zkušenosti a výborné reference
Teď už zbývá jen sehnat pozemek, který díky rozměrům a půdorysu domu nemusí být vůbec velký, a můžete začít pomalu vybírat vnitřní vybavení. Moderní domy, které staví největší český dodavatel dřevostaveb, RD Rýmařov, jsou totiž postavené za pár dní. Vzorový dům KUBIS byl dokonce postaven za 11 dní. Rychlost výstavby není v žádném případě na úkor kvality. RD Rýmařov se může pochlubit 40 lety zkušeností, více než 22 tisíci staveb v České republice i mimo ni a výbornými referencemi. Zákazníci si vedle kvality provedení nejvíce cení spolehlivosti, serióznosti a ochoty vyjít vstříc jejich individuálním přáním.

rodinny dum LARGO 84 Hit

Pokud toužíte po bydlení ve vlastním domě, nyní si můžete splnit svůj sen. Více o rodinném domě LARGO 84 Hit, stejně jako potřebné kontakty najdete zde.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze