Úvod

Už žádné další léto bez bazénu

Také si připadáte v létě bez bazénu jako ryba bez vody? Udělejte sobě a své rodině radost kvalitním laminátovým bazénem. Víme, kde najdete moderní laminátové bazény mnoha typů. Ti náročnější z Vás jistě ocení luxusní granitové povrchy.


Kvalitní laminátové bazény
Laminátové bazény jsou dokonale pevné a hladké vodní nádrže, které se vyrábějí jako monolity. Absence spár je zárukou jejich hygieničnosti. Laminátové bazény Balarepo jsou navíc velmi odolné, tvarově stálé a mohou se tak pochlubit dlouhou životností. Mezi další přednosti patří snadná montáž a příjemný vzhled. Vybrat si můžete z několika typů, malým relaxačním bazénem počínaje a velkým Medvědím jezerem konče.

Luxusní granitové povrchy
Náročnější zákazníky uspokojí elegantní granitové povrchy, které představují nejen vzhledově, ale také funkčně luxusní záležitost. Granitový povrch je vhodný pro všechny typy bazénů. Barevné provedení záleží na Vás.
 

Zastřešení prodlouží koupací sezónu
Abychom mohli bazén dostatečně využít v našich klimatických podmínkách, měli bychom kromě tepelné izolace, kterou Balarepo rovněž realizuje, dobře zvážit možnost zastřešení. Zastřešení bazénu nejenže nám prodlouží koupací sezónu, ale také chrání bazén před nečistotami, jako je padající listí, hmyz atp. A další aspekt pochopitelně představuje bezpečnost.
 

Výhody lamelového zakrytí
Velké oblibě se těší alternativa klasického zastřešení, a to lamelové zakrytí. Lamelové zakrytí má ve srovnání s klasickým zastřešením několik výhod. Svým vzhledem nenarušuje okolí, je cenově příznivé, má vynikající tepelně izolační vlastnosti a zajišťuje bezpečnost proti utonutí. Lamelové zakrytí najde uplatnění také u interiérových bazénů, kde zabraňuje nežádoucímu odparu vody a chladnutí bazénu vodní hladinou.
 

Záruka nerušeného odpočinku

Vyberte si svůj bazén u kvalitního výrobce s 22letou tradicí na www.balarepo.cz. Díky vynikajícím užitným vlastnostem bazénů a komplexnosti služeb si můžete vychutnávat svůj nerušený odpočinek u vlastního bazénu bez starostí.

 

www.balarepo.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze