Úvod

V jednoduchosti je krása: nový francouzský nábytek na českém trhu

Francouzský styl bydlení představuje jedinečné spojení funkčnosti a elegantního designu. Tak proč nezařídit v tomto stylu také dětský pokoj? Nová kolekce francouzského nábytku na českém trhu nás okouzlila svými krásnými barevnými kombinacemi a nadčasovým vzhledem.


Zadáno pro moderní princezny
Máte doma dospívající slečnu studentku? Máme pro Vás skvělý tip, jak zařídit její království nebo spíše princeznovství. Dětský pokoj Karibu v atraktivní kombinaci fialové a bílé obsahuje vše, co moderní princezna potřebuje k pohodlnému bydlení. Krásnou postel s nočním stolkem, psací stůl a velice prostornou šatní skříň, která je k dostání jak v třídveřovém, tak v dvoudveřovém provedení. Záleží na tom, jak má Vaše dcera bohatý šatník. Pokud ani velká skříň na garderobu Vaší slečny nestačí, doplňte její pokoj ještě prostornou komodou. Veškeré nábytkové komponenty Karibu můžete samozřejmě koupit také samostatně.


Bombastický nábytek nadchne všechny kluky
Nejdůležitější součástí každého dětského pokoje je samozřejmě pohodlná postel. Postele Bomba nejenže nabízejí dokonalý komfort, ale také se pyšní originálním vzhledem. Dětská postel Bomba Car ve tvaru formule nadchne každého malého i velkého závodníka. Interiérům dětských pokojů nejvíce sluší, když je zařídíme v jednotném designu. Dětský pokoj Bomba zahrnuje nejen postel včetně roštu, ale také šatní skříň, komodu a psací stůl. Šikovný noční stolek samozřejmě nemůže chybět.


Konec nepořádku v pokoji
Maminky moc dobře vědí, že páni kluci na udržování pořádku moc nejsou. Díky důmyslnému členění šatní skříně a pracovního stolu si s uklízením nebudou muset příliš lámat hlavu. Odkládací plocha psacího stolu elegantně řeší problém s nedostatkem prostoru pod pracovní deskou. A šatní skříň nabízí napojený regál pro rychlé odkládaní nejrůznějších předmětů a oblečení.





Zařiďte dětem krásný pokojíček
Kromě krásného designu, zdravotní nezávadnosti použitých materiálů a variability nábytkových řad Karibu a Bomba nás příjemně překvapila i velice příznivá cena. K dalším výhodám pořízení nábytku v internetovém obchodě Nabytek-Nej.cz rovněž patří rychlá dostupnost zboží, neboť veškerý sortiment je skladem. A nesmíme zapomenout ani na akci doprava zdarma! Na nic nečekejte a zařiďte svým dětem krásný pokojíček nadčasovým nábytkem, který jim bude dobře sloužit a do studentských let. Více inspirace najdete na www.nabytek-nej.cz. Přejeme Vámhodně radosti ze zařizování!

 


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze