Úvod

Vánoční stromeček s tradičními ozdobami podtrhne kouzlo svátků

Také se už nemůžete dočkat Vánoc? Není se čemu divit! Vždyť Vánoce jsou nejkrásnějšími svátky v roce, ke kterým se neodmyslitelně pojí nejen všudypřítomná sváteční nálada, ale i veselí či čas strávený s našimi nejbližšími. A jestli o svátcích něco rozhodně nesmí chybět, pak je to zdobení vánočního stromečku - dlouholetá tradice, která dokáže nadchnout malé i velké.


Domácnost provoněná cukrovím, stoly plné jídla, koledy jemně znějící do ouška a v místnosti vesele ozdobený vánoční stromeček. Přiznejte se, že si i vy přesně takhle představujete ideální vánoční svátky? Pokud je pro vás zdobení stromečku nepostradatelnou součástí Vánoc, pak si tuhle událost, která se opakuje jen jednou do roka, užijte na maximum!

Tradice na druhou

Určitě nemusí být pochyb o tom, že zdobení vánočního stromečku je jednou z nejoblíbenějších vánočních tradic. Co kdybyste letošní Vánoce tuhle tradici ještě zdvojnásobili? Ptáte se, jak? Inu třeba tím, že si vánoční stromeček ozdobíte tradičními skleněnými ozdobami!
Tradice foukaného skla je u české společnosti Ozdoba CZ již několikaletou rodinnou tradicí, kterou se snaží předávat dál. Láska a cit k tomuto řemeslu se tak dědí z generace na generaci a skleněné ozdoby se stávají součástí vašich vánočních domovů. a prostřednictvím nádherných baněk se pak stávají i součástí života každého zákazníka. Co kdybyste se součástí této nádherné tradice stali i vy?

kolekce vanocnich ozdob Zelena cesta

Řemeslo, kterému rozumíme
Za vznikem společnosti Ozdoba CZ stojí Václav Berger, který v roce 1918 založil firmu na výrobu skleněných korálků. V roce 1925 se firma začala zabývat výrobou ručně foukaných skleněných ozdob a tyto výrobky následně exportovaly do celého světa. I když byla rodině firma v roce 1948 znárodněna, dokázali se ke krásnému řemeslu o několik let později v roce 1989 vrátit. V té době pravnučka původního zakladatele Miroslava se svým manželem Milošem začali pokračovat v rodinné tradici a opět zahájili výrobu ručně vyráběných skleněných ozdob.
V současné době si firma stojí za tím, že chce předat kouzlo této tradice dál. Za jejich výrobky stojí tým zkušených profesionálů, kteří chtějí tradiční vánoční ozdoby hrdě prezentovat před celým světem.

kolekce vanocnich ozdob Zeme vina

Podtrhněte kouzlo Vánoc
Stejně jako se neustále mění módní trendy, mění se i trendy vánočních ozdob. Společnost Ozdoba CZ tak každý rok přichází s novými a novými kolekcemi, s nimiž si můžete zpříjemnit vánoční svátky a podtrhnout tak ono pověstné kouzlo Vánoc. A víte, co nejvíce frčí právě letos? V kurzu jsou cibulové vzory, které si možná pamatujete z dob vašeho dětství a časů strávených u babičky na chalupě.
Skvělou zprávou je, že firma Ozdoba CZ nově spustila e-shop, ve kterém si můžete prohlédnout nabízené kolekce a vybrat si dle vašeho vkusu. Pokud byste chtěli vidět vánoční ozdoby na vlastní oči, můžete navštívit výrobnu a zúčastnit se exkurze. Na místě můžete krásné vánoční ozdoby rovnou zakoupit.

kolekce vanocnich ozdob Zimni kristal

Nalaďte se na vánoční atmosféru!

Do Vánoc sice ještě pár týdnů zbývá, ale na tu pravou atmosféru se můžete naladit již nyní. Jak? Co třeba tím, že se zapojíte do soutěže a zkusíte své štěstí? Až do konce listopadu probíhá se společností Ozdoba CZ soutěž o několik zajímavých a lákavých cen. Vyhrát můžete i vy a výhru si můžete buď užít sami, nebo se s ní podělit s někým, koho máte rádi. Není nad to udělat si radost ještě před Vánoci, nemyslíte?

logo Ozdoba CZ
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze