Úvod

Varné desky a vestavné trouby pro moderní kuchyň

Zajímavý vzhled, vysoká kvalita a šetrnost spotřebičů, to jsou tři aspekty, které by neměly chybět v žádné moderní kuchyni. Ptáte se, jak toho dosáhnout? Odpovědí mohou být kupříkladu vestavné trouby a varné desky.


Varné desky – efektivní příprava pokrmů
Pokud máte své specifické nároky na přípravu pokrmů, možná dáte radši přednost nákupu trouby a varné desky zvlášť, spíše než platit za sporák. Takové varné desky dnes navíc existují v mnoha variantách, představme si tedy ty z nejzajímavějších.

plynova varna deska 
Plynová varná deska: další vysoce kvalitní možnost pro snadnou přípravu pokrmů. Plynové varné desky zaručují velice rychlý ohřev a navíc velmi snadnou regulaci.

Elektrická varná deska: tato varianta je vybaveny několika kvalitními plotýnkami. Elektrické varné desky navíc většinou mají jednu či více plotýnek s červeným bodem uprostřed, které jsou rychlovarné.
Indukční varná deska: produkce tepla začíná až při dotyku s nádobou a navíc se ohřívá pouze a jen spodní část nádoby a nic víc. To mimo jiné znamená, že indukční varné desky mají prakticky nulovou produkci zbytkového tepla.

Vestavné trouby – pohledné i účinné
Vestavné trouby a vestavné spotřebiče všeobecně má mnoho lidí stále ještě spojeno s menšími kuchyněmi. Jenže tyto výrobky přinášejí mnoho dalších výhod, které by v moderní domácnosti neměly chybět. Tak především kuchyně s takovými spotřebiči lépe vypadá, neboť vše je takříkajíc na svém stálém místě jako součást celku.

vestavna trouba

Právě vestavnou troubu lze přitom zabudovat do jakékoliv výšky, takže je praktická a zároveň se díky absenci větších mezer mezi troubou a linkou udržuje v kuchyni snadněji pořádek. Rovněž nabídka vestavných trub je přitom velice široká, takže můžete volit mezi plynovými a elektrickými výrobky atd. A pokud potřebujete s výběrem poradit, navštivte nás na Expert.cz!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze