Úvod

Zchlaďte se v zasněžené sprše

Saunování vyhledává pro chvilky pohody a relaxace stále víc lidí. Bez pořádného ochlazování je ale potící terapie účinná jen napůl. Studená sprcha, polévání vodou z vědra nebo skákání do bazénu jsou klasika. Ledovou novinkou je ochlazování sněhopádem, který vaši sprchu promění na chladivou zimní vánici.


Správné saunování probíhá v několika cyklech. Jedině střídáním fází zahřívání a šokového ochlazení totiž dosáhnete léčivých účinků i pořádné relaxace. Po několika minutách strávených v horké místnosti tak musí přijít na řadu doslova ledová koupel.

snehopad

Terapie sněhem

Zchlazení klasickou sprchou ale není tak efektivní, do ledové kádě se zase každému nechce. Sněhopád naproti tomu dopřeje vašemu tělu ten správný luxus. Představte si, že vyjdete z vyhřáté sauny a na vaše rozpálené zpocené tělo začnou jemně dopadat chladivé sněhové vločky.

ledove ochlazeni

Sněhopád vypadá jako běžná sprcha, ze které se však namísto proudu vody sypou kousky sněhu a drobné ledové krystalky. Zchlazení sice není tak šokové, přesto ale velmi účinné. Sníh nabudí celé tělo, podpoří správnou funkci vašeho srdce a rozproudí krevní oběh. Rychlá změna teploty na vašem těle navíc posiluje imunitu.

ochlazni pomoci krystalky ledu

Sněhová sprcha na míru

Pro zařízení na sníh můžete vyhradit speciální místnost. Jednodušší je ale zabudovat „zásobárnu” sněhu přímo do klasické sprchy. Máte-li domácí saunu, vytvoříte si tak nejluxusnější soukromé wellness, které vás bude hýčkat, kdy si vzpomenete.

ochlazeni ve wellness

Obraťte se při výběru na odborníky, čeští specialisté z firmy Wellness Vision vám doporučí ochlazení přímo na míru.
logo wellness vision
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze