Úvod

Designové kuchyně na celý život

Trendy ve světě kuchyní jsou velmi proměnlivé. Pokud se nechcete octnout v jejich vleku, doporučujeme Vám vsadit na špičkový německý design, který se jen tak neokouká, a který ani snadno nepodléhá módním trendům. Ruku v ruce s německým nadčasovým designem jde samozřejmě také vysoká kvalita.


Ideální kuchyně 
Ideální kuchyně by nám měla dělat radost po celou dobu své životnosti. Měla by být designově zajímavá, nekomplikovaná a celodenně využitelná, aby nám mohla poskytnout fungující technické zázemí, stejně jako možnost strávit příjemné chvíle v útulném prostředí. Přesně takové jsou kuchyně Schüller, oblíbené pro své sympatické spojení vysoké kvality a dobré ceny, se kterými se můžete blíže seznámit v kuchyňském a interiérovém studiu Krejcar nebo na www.kuchyne-krejcar.cz
. Jako zákazníci jistě oceníte dlouhodobou životnost realizované kuchyně podpořenou několikaletou zárukou, stejně jako individuální přístup, který předpokládá přizpůsobení kuchyně potřebám zákazníka. Zaměření na místě je samozřejmostí. Kuchyni lze naplánovat již ve fázi projektu domu, díky čemuž lze do detailu promyslet rozmístění spotřebičů, i jednotlivých kuchyňských zón, popř. projekt poupravit. Hlavní výhodou kuchyně na míru je, že předejdete zbytečným kompromisům. Získáte příjemné zázemí, které Vám umožní volný pohyb, a poskytne maximální komfort při práci. 

   

Vyberte si tu svou 
Designové kuchyně Schüller uspokojí všechny kategorie zákazníků. Díky možnosti výběru z několika řad a cenové různorodosti si zde vyberete kuchyni přesně podle Vašich představ. Pro náročné klienty, kteří hledají dokonalost v designu viditelném navenek a technický perfekcionismus řešený uvnitř, je určena řada kuchyní Next, podporující dlouhé linie, maximální velikost a perfektní přehled ve vnitřních prostorech. Jako uživatelé oceníte samodovírající plnovýsuvy s prosklenými boky hlubokých zásuvek. Luxusní kuchyně řady Next line si Vás získají svým čistým designem. Atraktivní vzhled lakovaných dvířek s výbornou odolností vůči oděru neruší žádné úchyty. Kuchyně neobyčejně pestré a originální řady C2 zasahují do nejrůznějších designových stylů a trendů. Jsou přitažlivé svou krásou, pestrou paletou možností vnitřního členění a vnějšího uspořádání i skvělou cenou. Stačí se jen rozhodnout, zda dáte přednost klasickým skříňkám s policemi, anebo praktickým vymoženostem, které kopírují řadu Next. Řada C3 zvýrazňuje horizontální design kuchyně zachovávající individuální kreativitu při tvorbě sestavy. Pyšní se elegantním kováním Blum, plnovýsuvnými systémy s dojezdem, kvalitními typy výsuvů, zásuvkami s postranním relingem a bezúchytkovým způsobem otevírání. U této řady se setkáte s bohatou nabídkou materiálů a dekorů obohacenou o vysokolesklý akrylátový povrch v různobarevném provedení. Řada kuchyní Creativ nás mile překvapila širokým výběrem materiálů a typů skříněk. Může se pochlubit překrásnými a originálními možnostmi dekorů. O krásném nadčasovém designu kuchyní Schüller se můžete přesvědčit sami. Navštivte stránky www.kuchyne-krejcar.cz vyberte si kuchyni dle svého gusta!

www.kuchyne-krejcar.cz

Seriál: Moderní kuchyně
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze