Úvod

Práce i zábava s notebookem bez starostí

Uvažujete o pořízení nového notebooku, tabletu, a nebo jiného multimediálního zařízení? Pokud si nechcete lámat hlavu s technickými problémy, využijte podpory specialistů, kteří Vám ochotně poradí nejen při výběru zařízení či sestavy, ale kdykoli to budete potřebovat. Volbou zařízení počínaje a řešením softwarových problémů konče.


Nekažte si pohodu
Pořízení notebooku dnes představuje několikaminutovou záležitost. Co nám však často dá pořádně zabrat, to je řešení technických problémů. Zejména nyní, kdy se rtuť teploměru šplhá k velmi příjemným hodnotám, je škoda, kazit si letní pohodu s notebookem na terásce se softwarovým problémem, který nedokážeme vyřešit. Pokud ale svěříte svůj notebook do rukou specialistů, kteří Vám poskytnou nadstandardní péči, nezkazíte si léto, ani jiné roční období.

technicka podpora

Nadstandardní podpora

Služby VAIO POINT ELVIA-PRO zajišťují nadstandardní komplexní péči v oblasti technické podpory. Nezávisle na tom, zda jste majitelem notebooku, smartphonu, tabletu, a nebo třeba Google TV, vyškolený personál Vám vždy ochotně pomůže. Rychlé vyřízení, příznivá cena (zajímavé jsou i studentské slevy) a osobní přístup, to jsou hlavní důvody, proč se stále více uživatelů obrací právě na specialisty VAIO POINTU. Mezi nejčastější služby patří zrychlení počítače, navýšení kapacity úložiště, pomoc s individuálním nastavením, anebo kupříkladu synchronizace telefonu s notebookem.

Bezplatná linka a další služby
Skutečným pomocníkem v nesnázích je bezplatná linka, která rovněž patří do poskytovaných služeb. Co dále stojí za zmínku, to je vytvoření individuální nabídky na notebooky a PC sestavy, anebo ojedinělý systém školení zákazníků. Díky tomu, že specializované středisko VAIO POINT nabízí nejen produkty, ale i komplexní řešení, dokáže se přizpůsobit individuálním požadavkům jednotlivých zákazníků.

oprava elektroniky

Nové středisko softwarové podpory
Osobní přístup a nadstandardní péči oceníte také v případě, že máte mobilní zařízení se systémem ANDROID, například SONY Xperia, Google TV, apod. Speciálně pro majitele i těchto zařízení totiž nedávno vzniklo nové středisko softwarové podpory MOBIL POINT nabízející osobní péči v oblasti multimediálních služeb.

Svěřte své zařízení profesionálům
Nepřipravujte se o čas řešením problémů, které přísluší odborníkům, a v klidu se věnujte uživatelským aplikacím, ať už pracovně, anebo pro zábavu. Více informací včetně kontaktů najdete na stránkách společnosti ELVIA - PRO, spol. s r.o., www.elviapro.cz dlouholetého partnera Sony Europe Ltd. Svou objednávku můžete provést prostřednictvím prodejní sítě obchodů ELVIA-PRO, s působností na celém území České republiky.

logo vaio point                 logo mobil point
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze