Úvod

Vejděte do světa dětského nábytku

Příchod nového člena rodiny patří k těm nejhezčím událostem, a proto by se nemělo zapomínat na kvalitní vybavení pokoje. Orientace na trhu s nábytkem bývá hodně časově náročná, a tak se často stane, že se sáhne lidově řečeno vedle.


Webový portál www.hmnabytek.cz nabízí přes 80 kolekcí dětského nábytku a více než 120 kolekcí sektorového nábytku, ze kterých si jistě vyberete. Najdete zde kvalitní nábytek za přijatelné ceny, ale také jedinečné kolekce luxusního nábytku. Nechybí novinky na trhu, ani nejprodávanější dětský nábytek. Výhodné jsou pokojové sestavy, které se dají časem postupně doplňovat, a tak rostou s dítětem. Navíc HM nábytek nabízí vlastní dopravu po celé ČR a při nákupu nad 20.000,- Kč ji máte zdarma.

Nábytek pro miminka
Dětská postýlka GOOD NIGHT je určená právě pro ty nejmenší a je vybavena vším, co potřebují.

detska postylka GOOD NIGHT

Postýlka je vkusně vyřezávaná a ladí s bílou a šedou řadou dětského nábytku INEZ. Vybrat si můžete komodu, skříň, přebalovací pult nebo regál či skříňku na hračky.
Pokud dáváte přednost klasickému bílému nábytku, vybírejte z kolekce NOUKY. V této kolekci najdete stále oblíbenější košík na miminko, ale také klasickou postýlku, komodu, přebalovací pult a samozřejmě šatní skříň.
Zařizujete svůj domov spíše v romantickém stylu? Potom se Vám jistě bude líbit nábytek do dětského pokoje MARYLOU.

detsky pokoj MARYLOU

Pokoje pro školáky
Novinkou je dětská kolekce CUBICO, která je zástupcem sektorového nábytku. Obsahuje mnoho různých komponentů ve třech barevných kombinacích, které se dají snadno sestavit podle představ zákazníka.

prakticky nabytek do detskeho pokoje CUBICO

Další nábytek vhodný pro školáky a studenty je nadčasová sestava TABLO, která je oblíbená hlavně kvůli své kombinaci barev: šedé, bílé a modré. Líbí se Vám spíše dekor dřeva? I v tomto případě pro vás máme tip: sestava ULTIMO umí navodit příjemně klidnou atmosféru, vhodnou k učení. Jemné tóny dřeva a zelené barvy dětský pokoj doslova rozsvítí a navíc, s vhodnými barevnými doplňky se hodí pro chlapce i dívky.

studentsky pokoj ULTIMO

Oblíbené sestavy

Mezi nejprodávanější dětské pokoje patří kolekce KOMI. Na výběr jsou jak jednoduché postele, tak palandy s přídavnými prvky. Kombinaci bílé a růžové barvy ocení zejména dívky. Další z řady oblíbených kolekcí je GUMI. Stejně jako u ostatních obsahuje vše, co potřebují děti školního věku. Postel, psací stůl, skříň nebo knihovnu. Nábytek je v neutrálních barvách a můžete ho libovolně kombinovat a přestavovat.

pokojicek GUMI

Uhodněte otázku a vyhrajte
Pokud rádi soutěžíte, máme pro vás Tip. Do konce října se můžete zúčastnit soutěže o nákupní poukázky u HM nábytek.

logo hmnabytek
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze