Úvod

S námi si kuchyň zamilujete

Již 10 let provozuje společnost Art of cooking s.r.o. značkovou síť 11 prodejen v České a Slovenské republice. Prodáváme kvalitní světoznámé značky Tefal, Moulinex, Rowenta a Krups. Našim cílem je uspokojit potřeby každého zákazníka a nabízet vždy něco navíc.


Podporujeme zdravý životní styl
Nabízíme několik produktů z konceptu zdravě&chutně a chceme prolomit mýty o zdravé výživě, protože i zdravé jídlo může báječně chutnat. Hlavním produktem konceptu zdravě&chutně je revoluční fritovací hrnec Actifry. Tento produkt představuje největší inovaci v oblasti fritování všech dob.
Díky patentované lopatce a unikátním tepelným impulzům připravíte 1kg hranolek pouze s 3 % tuku a s použitím jediné lžíce oleje. 

   

Něco pro gurmány
U produktů, které nabízíme, si zakládáme na profesionalitě, kvalitě i designu. Jedinečným výrobkem pro gurmány, kteří milují dobrou kávu je Espresso Krups řady EA82. Tento nejmenší plnoautomat na světě s tlakem 15 barů vám připraví vždy tu nejčerstvější kávu. Díky patentovanému Thermoblocku zaručí horké espresso od prvního šálku. K dokonalosti své kávy si můžete zvolit sílu kávy, množství vody i teplotu kávy.

Inspirace přírodou
Nejen, že jsou pánve Tefal Natura inspirovány přírodou, ale zároveň přispívají k jejímu zachování. Pánve jsou vyrobeny z 100% recyklovatelného hliníku, 30% rukojeti je vyrobeno ze dřeva a bio-komponentů z trvale obnovovaných lesních zdrojů a obal je vyrobený z 100% recyklovaného papíru. Nádobí Tefal Natura zaručuje přírodní a zdravé vaření bez použití tuků. Kvalitní nepřilnavý povrch Tefal Prometal Pro umožňuje používání kovového náčiní. Díky rychlému nárůstu teploty uspoříte více energie při vaření. Pánve Tefal Natura jsou vhodné na všechny typy vařičů, včetně indukce. 

S našimi produkty si kuchyň opravdu zamilujete. Prvotřídní design, profesionalita, ale zároveň jednoduché používání. 

U vás doma je naše místo
www.homecook.cz.

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze