Úvod

Návrhy a realizace kuchyní s ohledem na barvy a ergonomii

Víte, co nejvíce ovlivňuje kvalitu našeho života v kuchyni? Barvy a ergonomie. Vhodně zvolené barvy jsou základním předpokladem k tomu, abychom se v kuchyni cítili příjemně. A správné ergonomické uspořádání se postará o to, aby nám vaření šlo pěkně od ruky.


Ideální varianta pro Váš byt
Dobře vyřešená kuchyně je pro domov stejně důležitá jako zdravé srdce pro lidské tělo. Pokud chceme, aby srdce našeho domova správně pulzovalo, musíme mu věnovat patřičnou pozornost již ve fázi plánování. To znamená nešetřit na kvalitě návrhu. Protože barevnost a celkové uspořádání kuchyně největší měrou ovlivňují kvalitu našeho kuchyňského života a potažmo celého bydlení, měli bychom kuchyni plánovat právě s ohledem na barvy a ergonomii. Tento nesnadný úkol se vyplatí svěřit do rukou odborníkům, kteří nejenže navrhnou ideální variantu pro Váš byt, ale také do interiéru Vaší kuchyně mistrně zakomponují nové trendy, a provážou barevnost kuchyně s ostatními místnostmi.

   

Radost pracovat i stolovat 
Mezi vyhledávaná interiérová studia patří Ritzy, jehož designérky kladou důraz právě na použité barvy, materiály a jejich kombinace, stejně jako na ergonomické uspořádání. Výsledkem jsou krásné nápadité kuchyně, kde je radost pracovat i stolovat. Pro inspiraci můžete nahlédnout do fotogalerie na www.ritzy.cz. Že byste chtěli také takovou nádhernou kuchyni? Není nic jednoduššího než si domluvit schůzku, a nechat si udělat 3D návrh, za který zaplatíte pouze v případě, že se Vám bude líbit. Ať už si budete přát zbrusu novou kuchyni, anebo změnit tu starou k nepoznání, studio Ritzy se o vše postará, od návrhu až po kompletní realizaci, včetně obkladů, výmalby, spotřebičů, správného osvětlení plochy, zkrátka všeho, co ke kuchyni patří. Kontakt na designérky, které pro Vás vytvoří kuchyni snů, najdete na www.ritzy.cz.

   

www.ritzy.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze