Úvod

Zrcadlo v hliníkovém rámu - moderní doplněk vašeho interiéru

Zařizujete koupelnu nebo se chystáte na rekonstrukci? Nedílnou součástí Vašeho projektu se stane – zrcadlo.


Zrcadlo může být chápáno nejen jako praktický doplněk domácnosti, ale díky svému rámu se může stát výraznou dominantou prostoru, do kterého je umístěno. Krásné zrcadlové rámy vyrobené ze dřeva ovšem nejsou příliš vhodné do vlhkého prostředí koupelen a ani svým vzhledem nemusí vyhovovat současným trendům. Jako vynikající řešení se nabízí zrcadla v hliníkových rámech, která umožňují instalaci do jakéhokoli prostředí, jsou lehká, dokáží podržet vcelku zrcadlo při případném rozbití, ale hlavně svými čistými liniemi vyhovují estetickým požadavkům na moderní design.

zrcadlo v hlinikovem ramu

Rámy mohou mít různý tvar a povrchovou úpravu, jako je např. přírodní nebo kartáčovaný hliník, imitace nerezi, zlatý satén, bronz, černý povrch a brill. Součástí zrcadla může být osvětlení, prosklená police apod. Všechna zrcadla vyrábíme na míru a k zákazníkům je rozvážíme vlastním rozvozem, což minimalizuje možnost poškození. Na přání realizujeme zakázky včetně zaměření a montáže. Dodací lhůta je 10 pracovních dní.

zrcadlo na miru v hlinikovem ramu

Samozřejmě vyhovíme i požadavkům na zrcadlo bez rámu, s leštěnou hranou nebo fazetou. Na stránkách zrcadla.modum.cz můžete pomocí kalkulátorů snadno zjistit cenu zakázky bez nutnosti nás kontaktovat. Přejeme šťastnou ruku při výběru prvků Vaší nové koupelny…

Vaše MODUM
logo Modum
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze