Úvod

Vánoční dárky pro Vaši koupelnu

Patří koupelna mezi Vaše nejoblíbenější místnosti v domě či bytě? Odměňte ji za to, že Vám po celý rok poskytuje zázemí pro fyzickou i duševní relaxaci. Kupte jí vkusný vánoční dárek.


Do koupelny jen to nejlepší 
V internetovém obchodě www.jiriprasek.cz najdete vybavení a doplňky, které potěší každou koupelnu. Výhradní dovozce zboží německých značek Kleine Wolke, Meusch, Dusar a Saniku, vybírá z jejich sortimentu to nejlepší, a to dováží k nám do České republiky. Koupelnové předložky, textilní a PVC závěsy, protiskluzové podložky, ručníky i doplňky Kleine Wolke a Meusch Vaši koupelnu příjemně zútulní. U předložek a  textilních závěsů můžete navíc využít možnosti výroby na míru. Koupelnové předložky z polyacrylu, polyamidu, bavlny či bambusu se vyznačují vysokou kvalitou a stálobarevností. Vyberte si z mnoha atraktivních vzorů, motivů i tvarů. Náš tip
: Koupelnová předložka Mandala nebo Riva. 

   

Bezpečné sprchování i koupání 
Zárukou pohodlného a bezpečného sprchování i koupání jsou sprchové kouty a vany s dvířky DUSAR. Můžete si vybrat z několika variant sprchových koutů včetně velkoprostorových a s bezbariérovým vstupem, vaniček s otevíratelnými dvířky a masážních panelů. Náš tip: Sprchový panel Waterfall de Luxe, což je vodopád s nastavitelnými vertikálními tryskami. Nejen handicapovaní lidé nebo senioři, ale i ti, kdo myslí dopředu ocení komfort van s dvířky SANIKU. V nabídce e-shopu nechybí ani doplňky, jako jsou sedačky, sprchové panely a nově také z osvětlení sprchových koutů. Samozřejmostí je vysoká kvalita, záruka 3 - 5 let, dovoz až domů i pozáruční servis. Vaši bezpečnost během koupání a sprchování pomohou zvýšit protiskluzové podložky vybavené přísavkami s motivy inspirovanými vodním světem. Červení krabi, modří delfíni, zelené žáby nebo medúzy se budou líbit hlavně Vašim dětem. Součástí nabídky jsou rovněž celoplošné antiskluzové podložky. Všechny podložky lze kdykoli odlepit, vyprat v pračce a znova připevnit. Za zmínku rovněž stojí koupenové závěsy, buď textilní nebo z PVC. Náš tip: Průsvitný vinylový závěs FISCH dekorovaný rybami. 

  

Za stěnami koupelny
Po sprše či koupeli posedět je příjemné posedět u krbu, a pak usnout v pohodlném povlečení. To v internetovém obchodě www.jiriprasek.cz moc dobře vědí, a proto vedle koupelnového vybavení a doplňků vysoké kvality nabízejí také nástěnné krby na biolíh, které představují neobyčejně komfortní alternativu klasických krbů. Jsou designově atraktivní, nenáročné na údržbu a ekologické. Během spalování biopaliva nevznikají žádné vedlejší produkty, jako jsou saze, popel, nebo zápach. Nástěnné krby se hodí pro přechodné použití, když si například chcete přitopit v zimní zahradě, ale i jako i jako doplňkové topení do pokoje či koupelny. Jejich instalace je velmi snadná. Nepotřebujete řešit stavební povolení, ani odtah nebo komín. Pokud toužíte po krbové romantice bez práce, vyberte si některou z variant modelů Calidus nebo Luceo. Luxusní povlečení nás zaujalo svými neobvyklými vzory a barevnými kombinacemi. Velmi originálním motivem se pyšní například povlečení Barcelona, nebo Oslo. Ať už hledáte dárek pro svou koupelnu, anebo jinou z místností, zavítejte do internetového obchodu www.jiriprasek.cz! Vybírat můžete od drobných dárků až po luxusní zboží. Všechny výrobky jsou vyrobeny s tradiční německou pečlivostí, důsledností a citem pro detail. A abychom nezapomněli, součástí nabídky jsou také elegantní vchodové stříšky k hlavním dveřím včetně osvětlení.

www.jiriprasek.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze