Úvod

Vinylové podlahy je radost uklízet

Vybíráte novou podlahu? Pak nejspíš přemýšlíte o tom, který z povrchů je nejkrásnější, má nejdelší životnost, a dá se pořídit za dobrou cenu. Ale nezapomněli jste ještě na něco? Ano, správně. Při výběru podlahy se vyplatí vzít v potaz také náročnost údržby. Ta totiž podstatně ovlivňuje komfort našeho bydlení.


Velká úklidová revoluce
Vybrat podlahovou krytinu, která by byla krásná, odolná vůči poškození, dlouho vydržela, a přitom moc nestála, a ještě k tomu se snadno udržovala v čistotě, byl donedávna velmi nesnadný úkol, srovnatelný s těmi, které musí plnit princové v pohádkách. To se však s příchodem českých vinylových podlah změnilo. Podobně jako početní softwary usnadnily složité výpočty, vinylové podlahy usnadnily úklid.

 Thermofix - farmarske drevo


Radost uklízet

S údržbou vinylových podlah od společnosti Fatra, a.s. si totiž vůbec nemusíte zatěžovat hlavu, natož jinou část Vašeho těla. Vinylovou podlahu stačí jen setřít mopem. Žádné šmouhy, ale ani rýhy nebo jiné stopy po běžných nehodách v domácnosti, dokonce ani po těch způsobených dětmi nebo domácími mazlíčky. Povrch těchto šikovných podlah se totiž nejen snadno udržuje, ale také je velice odolný vůči mechanickému i chemickému poškození. Zkrátka radost uklízet.    
   

Krásné a praktické vinylové podlahy
Mezi další přednosti patří příjemná chůze s nízkou hladinou zvuku a odolnost vůči vlhkosti, což pomáhá předcházet vzniku plísní. To znamená, že vinylové podlahy představují ideální krytinu i pro domácnosti, kde žijí alergici. Že máte obavu, aby praktičnost nebyla na úkor vzhledu? Nemusíte. České vinylové podlahy z Fatry se pyšní velmi stylovým moderním designem, který dokáže věrně napodobit různé přírodní materiály, především dřevo a kámen.       


Novoflor -imitace korek 

Navštivte virtuální showroom
Nedovolte, aby Vás domácí práce zbytečně okrádaly o čas a energii! Více informací o vinylových podlahách najdete na stránkách www.fatrafloor.cz, kde můžete dokonce navštívit virtuální showroom, a vyzkoušet si, které dekory by nejvíce slušely právě Vašemu bydlení.

FATRA loga

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze