Úvod

Virtuální rádce pro správný výběr vzoru podlahy

Vybíráte podlahu, ale nedokážete si představit, jak bude ve Vašem již zařízeném bytě skutečně vypadat? Navštivte virtuální studio podlah Fatrafloor.cz a vyzkoušejte si, jak to bude Vaší nové podlaze slušet! Navrhování vlastního bydlení Vás začne bavit.


Virtuální studio podlah
Představit si, jak bude vypadat položená podlahová krytina v již zařízené místnosti, není vůbec snadné. Je potřeba, aby člověk přemýšlel nad tím, jak správně sladit vybraný vzor podlahy se stávajícím vybavením místnosti i nad tím, jak sladit podlahu s barvou nábytku a stěn. Aby byl výběr podlahy co nejsnadnější, spustila společnost Fatra, a.s. na svých stránkách nový návrhář podlah. Vybrat si můžete až z 64 vzorů vinylových podlah, které společnost vyrábí. Jedná se o luxusní vinylové dílce Thermofix a o plovoucí vinylovou podlahu FatraClick. Vzory můžete kombinovat v 18 různých virtuálních interiérech.



Fantazii se meze nekladou

V interiérech si můžete jednoduše přizpůsobit barevnost nábytku i stěn, tak aby se místnost, co nejvíce podobala právě té vaši. Vedle sebe si můžete také položit ve vybraném interiéru 2 vzory podlah a poté se rozhodnout, která bude vhodnější. Vámi vytvořený interiér si na závěr lze vytisknout či je poslat přes email nebo Facebook svým přátelům a rodině.



Interiér podle Vašich představ
Další velkou výhodou je, že si můžete spočítat cenu a spotřebu materiálu, včetně vyhledání nejbližšího prodejce podlahovin Fatra ve Vašem kraji. Navštivte tedy virtuální showroom Fatra a vyzkoušejte si novou podlahu dle svého uvážení.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze