Úvod

Víte, na čem spíte? Známe postel, která vám změní život

S loňským oživením české ekonomiky se opět začalo více chápat kvalitní bydlení jako nejdůležitější součást života. Lidé stále více přemýšlejí o hodnotách, které jsou pro ně v rámci spokojeného života důležité. Kromě kuchyní či koupelen je konečně dáván důraz také na zařízení ložnice, zejména tedy nejdůležitější kus nábytku, a sice na postel.


Dříve jsme nevěnovali příliš pozornosti tomu, na jakou matraci a postel uléháme. Postel byla chápána jako nábytek do ložnice, který měl plnit maximálně funkci z hlediska designu, samotné spací ploše se pozornost až tolik nevěnovala. V dnešní době náročné na množství shonu, podávání špičkových výkonů, dosahování vysokých cílů a zároveň na rozmanité možnosti sportovních aktivit a zábavy získává stále více na významu kvalitní spánek a odpočinek pro naše tělo. Do povědomí se začaly dostávat postele vysoké, kontinentální a takové, které poskytují rozšířené možnosti využití než jen ulehnout na ně a spát. Lidé si více uvědomují hodnoty svého zdraví a chápou, že díky správnému spánku a odpočinku mohou nejen načerpat více energie, díky čemuž mohou lépe dosáhnout úspěchu v každodenním konání. Pokud si ovšem chcete dopřát skutečnou kvalitu a maximum komfortu při spánku, je třeba věnovat pozornost několika zásadním faktorům při výběru Vaší postele. Tím nejdůležitějším faktorem při rozhodování o pořízení hodnotné postele je v první řadě výrobce neboli značka, jejíž kvalita by měla být podtržena dlouholetou tradicí výroby postelí.

Kontinentalni postel Lounge rose

Od roku 2008, kdy na našem trhu u nás působily pouze dva showroomy, které nabízí i dnes ty skutečné kontinentální postele zahraničních renomovaných značek, se situace změnila, a objevilo se mnoho nových prodejců postelí, kteří ovšem postrádají skutečnou kvalitu podtrženou právě dlouholetou tradicí v oboru vysokých kontinentálních postelí. Proto je při výběru postele třeba být opatrný, aby vysoká nebyla pouze cena postele, nýbrž hlavně kvalita postele. Taková postel Vám musí sloužit perfektně po celý život. A právě taková postel může pocházet pouze od výrobců renomovaných zahraničních značek, které v tomto oboru mají více než 100-leté zkušenosti, tradici a ocenění kvality. Marketingově zpracované příběhy nově se objevujících značek s uměle vytvářenou iluzí tradice nejsou zárukou skutečné kvality použitých materiálů a hlavně zpracování.

Kontinentalni postel Clarington sfeer

„Značka, která má podloženou dlouholetou tradici by logicky na našem trhu působila již dlouhodobě.“ vysvětluje specialistka v oboru luxusních postelí a majitelka showroomu LUXURY SLEEPING, Ivana Guthová. A pokračuje: „V roce 2008 jsme působili jakožto specialisté na vysoké kontinentální postele dva prodejci. V té době jsme seznamovali české uživatele s takto speciálně sestavovanými postelemi s možností jejich naprostého přizpůsobení každému na zakázku. Naším posláním bylo od počátku přinést do českých domácností kvalitní a zdravý spánek, aby se každý cítil vždy dobře odpočatý.“

Model Escale Blanc


Skutečností je, že v našich českých a slovenských zemích kontinentální postele se základnou typu boxspring nemají tradici. Proto ani neexistuje český ekvivalent slova „boxspring“. Ať se nám to líbí či nikoliv, opravdové kontinentální postele s nejvyšší kvalitou jsou vyráběny pouze v zemích, kde má výroba typu těchto postelí dlouholetou tradici. A jakožto zkušenosti jsou nepřenositelné, tak sebelepší snaha o výrobu těchto kontinentálních postelí v našich zemích nemůže dosáhnout kvality zajištěné zručností řemesla s historickým základem. Jak tedy zjistit, že pořizujeme postel, která pochází z výroby se skutečnou historií a oceněním? Vždy se ptejte prodejce na historii značky samotné a kam až sahá historie výroby právě a pouze postelí. Zároveň se nebojte zeptat i na to, jak dlouho má osobně tento prodejce zkušenosti s prodejem kontinentálních postelí. Jedná se přece jen o investici do Vašeho zdraví, a tedy jen skutečný odborník by s Vámi měl konzultovat Váš výběr na profesionální úrovni s mnohaletými zkušenostmi.

Kontinentalni postel Stella Blanc

„V našem multibrand showroomu LUXURY SLEEPING je nesporný fakt, že jeho team je po celá ta léta neměnný. Trochu odlehčeně můžeme říci, že nám „prošli postelemi“ stovky náročných zákazníků s různými, velmi nestandardními, někdy až překvapivými požadavky na postel. U nás se Vám dostane skutečně odborné a nadmíru příjemné péče a rady podložené letitými zkušenostmi. Další předností LUXURY SLEEPING je skutečnost, že se jedná o postele značek zahraničních výrobců, kteří se mohou pochlubit tradicí své výroby postelí více než 100 let! Stoleté snažení vyústilo v získání Královské garance kvality, která je udělována výhradně výrobcům, kteří existují minimálně 100 let, během kterých splňují standardy nejvyšší kvality výrobků a služeb a jsou prověřenými dodavateli produktů pro holandskou královskou rodinu. S jistotou tedy můžeme říci, že jsou to postele hodné králů.“ Není tedy pochyb o tom, že pouze taková postel je zárukou té nejvyšší kvality, jelikož je zhotovena dle Vašich požadavků a Vašeho výběru jednotlivých komponentů.

Polohovaci postel Pullman Express Luxe

Skutečná hodnota totiž tkví v dokonalé kvalitě ručního řemeslného zpracování těmi nejlepšími mistry svého oboru s letitými zkušenostmi, které si je předávají z generace na generaci. Takovým hodnotným výrobkem by měla být i Vaše postel. Místo, v němž se Vaše tělo regeneruje díky spánku, a mysl relaxuje díky odpočinku. Postel je primárně určena k tomu, aby o Vás pečovala. Ta správně sestavená a vybavená postel se o Vás bude starat po celý život.

Podívejte se na ty pravé postele s tradicí na www.postele-LS.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze