Úvod

Volbu dětské postele nepodceňujte

Vybíráte dětskou postel? Poradíme Vám, čemu všemu byste měli věnovat pozornost, abyste Vy a především Vaše děti byli spokojeni. A dokonce Vám pomůžeme najít šikovné řešení i pro více početné rodiny.


Postel má vliv na zdraví dítěte
Volba nábytku v souvislosti se zdravým spánkem patří mezi často diskutované otázky, které obyčejně řeší dříve narození, protože mívají problémy se zhoršenou hybností, anebo je trápí bolesti páteře a další zdravotní obtíže. Naproti tomu na důležitost kvality dětského lůžka se často zapomíná, přestože nekvalitní nebo nevhodná postel může nepříznivě ovlivnit zdraví a vývoj dítěte. Pokud chceme tomuto riziku předejít, neměli bychom pořízení dětské postele podcenit.

detsky pokoj Smoozy

Čemu věnovat pozornost
Samozřejmě, že většina rodičů je při svém rozhodování nucena vzít v úvahu nejen kvalitu nábytku, ale také jeho dostupnost, a zároveň velikost dětského pokoje, která nebývá příliš prostorově velkorysá. Ideální řešení proto představuje dětský nábytek s dobrým poměrem mezi kvalitou a cenou, a který navíc zohledňuje specifika dětského pokoje. Velké oblibě se těší například dětská postel Charley. Jedná se dokonce o nejprodávanější model postele pro děti od 3 do 18 let. Vedle kvalitního zpracování zaručujícímu kvalitní spánek oceníte praktický nadstavec a skříňky s úložným prostorem. Právě díky rafinovaného uspořádání úložných prostor se tento nábytek skvěle hodí do sourozeneckých pokojů, kde obvykle nebývá místa nazbyt.

detska postel Charley

Zdraví a pohodlí pro všechny
A v sourozeneckém pokoji ještě chvilku zůstaneme. Početným rodinám prokáže dobrou službu patrová postel. Mimochodem věděli jste, že se dá pořídit také v provedení pro tři děti? Na elegantní posteli s francouzským rodokmenem se zdravě a pohodlně vyspí i tři osoby. Součástí palandy jsou totiž nejen schůdky a poličky, ale také šuplík, do kterého lze umístit třetí matraci. Tento šikovný šuplík lze samozřejmě využít také jako úložný prostor, anebo můžete třetí lůžko využít pro návštěvy. Jak vidíte, tato postel se neztratí ani v domácnostech se dvěma dětmi. A kdoví, třeba tento stav není trvalý.

detska postel Bibop

Nezapomeňte na matraci
Zdravý spánek našim dětem zajistí kvalitní postel pouze ve spojení s kvalitní matrací. Právě matrace je klíčová pro zdravý vývoj páteře každého dítěte. Nejlepší samozřejmě je, když můžete koupit obojí v jednom obchodě. V e-shopu www.nabytek-nej.cz pořídíte nejen kvalitní postele včetně matrací, ale kompletní sortiment nábytku do dětského pokoje.

Věříme, že Vám naše tipy při výběru pomohou, a přejeme Vašim dětem krásné sny!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze