Úvod

Vše, co potřebujete pro dobrý spánek

Také už se pomalu připravujete na zimní spánek? Poradíme Vám, kde nakoupíte kvalitní postele i matrace na jednom místě a za příznivé ceny.


Pořiďte si ložnicový nábytek 
S přechodem na zimní čas přišlo období, kdy rádi více času prospíme. Jistě nám dáte za pravdu, že právě nyní je ta nejpříhodnější doba na pořízení ložnicového nábytku a doplňků. Jenže komu se chtělo v tomto počasí chodit po obchodech s nábytkem a hledat, čím vybavit svou ložnici? Mnohem příjemnější je, vybrat si nábytek z pohodlí domova. Nejlépe v takovém v internetovém obchodě, který nabízí široký sortiment. V e-shopu www.posteleimatrace.cz najdete vskutku bohatý výběr ložnicového nábytku a s ním dalších souvisejících produktů jako jsou matrace, lamelové rošty, atomické polštáře, lůžkoviny, povlečení a ostatní bytové doplňky.
To vše za velmi příznivé ceny. Pojďme začít tím nejoblíbenějším kusem nábytku, za který většina z nás považuje postel. 

   

Postele i matrace 
Jak již samotný název internetového obchodu napovídá, postelí (jednolůžek, dvojlůžek, manželských i patrových postelí) je v něm skutečně nepřeberné množství. Než se budeme věnovat dřevěné postelové klasice z masivu smrku, buku, či dubu, zaměříme se na romantické kovové postele. V kovové postýlce Karkulka, Baroko, nebo Empír budete spát sladce jako Šípková Růženka. Pokud preferujete spíše jednoduchý design, jistě Vás zaujme kovová postel s průvlaky. Všechny kovové postele jsou velmi stabilní a pocházejí od kvalitního českého výrobce. Nyní se vraťme zpět k tradičním dřevěným postelím, ke kterým si můžete koupit doplňky dle libosti, tedy nejen noční stolky, ale i doplňky k patrovým postelím pro děti, jako je například kapsář s rozvrhem. Jak jsme naznačili již v úvodu, postelí je v obchodě tolik, že se do našeho článku ani nevejdou. Jeden tip pro Vás přece jen máme. Manželská postel Viola komplet ze smrkového masivu, jejíž součástí jsou noční stolky, nás zaujala svým ladným obloukovitým čelem a originálními robustními nožičkami. Postel se dodává včetně laťových roštů. Zbývá dokoupit už jen matraci.

      

Na matraci nešetřete 
Aby postel dobře plnila svou funkci, musí být vybavena kvalitní matrací. V obchodě www.posteleimatrace.cz si můžete vybrat z matrací mnoha typů (pružinové, PUR sendvičové, matrace s jádrem ze studené pěny, nebo z Bio-pěny, latexové, gelové), druhů (manželské, pro jednolůžka i dětské) i cenových relací, zcela nezávisle na tom, do jaké váhové či věkové kategorie patříte. Pamatujte však, že na matraci se nevyplácí šetřit. 
Náš tip
: Luxusní sedmizónová matrace KLIMAGEL SOFT z kombinace studené pěny a gelových segmentů v oblasti ramen a beder, ke které dostanete zdarma polštář FUN Geltech. 

www.posteleimatrace.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze