Úvod

Vybíráme nábytek do dětského a studentského pokoje

Zařizujete pokojíček pro své potomky? Zeptejte se jich, zda dají přednost moderní variantě ve vysokém lesku, vzhledu přírodního dřeva, anebo romantickému nábytku v bílé barvě.


Ve vysokém lesku
Il ponte znamená v italštině most. Pokud hledáte řešení, které dokáže elegantně spojit nároky na dětský i studentský pokoj, je tu moderní italský studentský nábytek PONTE, který Vás na první pohled zaujme svým čistým moderním designem. Přední plochy s pravým vysokým leskem se mohou pyšnit spoustou volitelných barevných provedení. Tento atraktivní vysocejakostní nábytek je kompatibilní s programem SMART v sekci ložnicového nábytku.

studentsky nabytek Ponte

divci nabytek Ponte

VOLOPRIMO je prima!
Pro holky i pro kluky. Pro děti i studenty. Exklusivní program nábytku VOLOPRIMO z masivní olše v konzervativním, nadčasovém designu. Díky vzhledu přírodního dřeva osloví široké spektrum zákazníků, kteří si mohou vybrat z neuvěřitelných 50 komponentů a přizpůsobit tak svou volbu aktuálním potřebám a prostorovým možnostem. Také tento model je možné volně kombinovat s programem příslušným v sekci „ložnice“- VOLOPRIMO.

detsky nabytek Voloprimo

Pro malé i velké princezny
Žije na Vašem hradě malá nebo velké princezna? Krásný romantický program z masivní borovice s bílým strukturovaným lakem je pro dívčí srdce jako stvořený. Vysoká variabilita nábytku umožňuje uspřádat vybavení místnosti dle vlastní fantazie. Ve spojení s barevnými stěnami, které můžete oživit samolepicí dekorací, vznikne zázemí, jež může Vaší dceři závidět i skutečná princezna. Model CINDY Premium můžete dle libosti kombinovat i s programem CINDY Premium v v sekci „ložnice“.

detsky pokoj pro princezny - CINDY

Kvalita nezávisle na stylu
Ať už se necháte inspirovat moderním designem, zůstanete věrni jedinečnému vzhledu dřevěného masivu, anebo se necháte okouzlit romantikou nábytku pro princezny, získáte neobyčejně atraktivní model ve vysoké kvalitě za velice příznivou cenu. Doprava, včetně nastěhování a montáže je zdarma.

Náš tip: Využijte květnové slevové akce, díky níž můžete mít veškerý nábytek z obchodu www.atraktivni-nabytek.cz o 10% levnější!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze