Úvod

Vysoká postel, jaké má výhody?

O vysokém spaní se v poslední době mnoho píše i mluví. Proč je tomu tak? Jaké výhody má vysoká postel? Je zdravější, pohodlnější a krásnější.


Zdravější spánek
Zdravý spánek je alfou omegou spokojeného života. Pokud chceme ráno vstávat odpočatí a plni energie, neměli bychom podceňovat výběr postele. Kvalitní konstrukce ve spojení s kvalitní matrací poskytne naší páteři dostatečnou oporu a pomáhá tak předcházet bolestem zad. Co málokdo ví, optimální výška předchází dýchacím obtížím. Pokud totiž ležíme příliš nízko, během spánku vdechujeme prach, který se hromadí u země, což může mít za následek dýchací obtíže. Právě z tohoto důvodu je pro spánek vhodnější vysoká postel. Nehledě na to, že nám ve srovnání s nižším lůžkem poskytne větší pocit bezpečí, což je pro klidný a nerušený spánek klíčové.

Luxusni postel Pullman

Pohodlnější vstávání
Další velkou výhodou vysoké postele je, že umožňuje pohodlnější vstávání. Tuto přednost ocení především senioři, lidé většího vzrůstu, anebo ti s horší hybností. Na komfort vysoké postele si však brzy zvyknou i ti, kteří do žádné ze jmenovaných skupin nepatří. Zvedat se ráno z vyššího lůžka je příjemnější. Stejně pohodlné je samozřejmě také uléhání.

Vysoke postele z LUXURY SLEEPING

Tip: Pokud v posteli nejen odpočíváte, ale také pracujete na notebooku, příjemným doplňkem jsou polohovací systémy s automaticky výsuvnou oporou krční páteře.

Polohovaci postele KUPERUS

Krásnější design
Ne náhodu si vybavovali své ložnice vysokými postelemi králové a bohatí šlechticové. Společně s větší úrovní komfortu přináší vysoké postele do ložnic také více designu. I standardní vysoká postel dodá ložnici atraktivnější vzhled. Pokud si ovšem vyberete některou z luxusních postelí vyráběných na zakázku, Vaše ložnice se promění ve vskutku honosný salón spánku. O jedinečném vzhledu vysokých postelí se můžete přesvědčit, když navštívíte například showroom LUXURY SLEEPING v Praze na královských Vinohradech www.postele-ls.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze