Úvod

Vyšperkujte svůj domov originálními nápady

Originální nápad dokáže oživit každý interiér. Stačí zajímavá myšlenka a netradiční prvek může být na světě. Popusťte i vy uzdu své fantazii a vytvořte něco zajímavého, čím oživíte svou kuchyň, ložnici či koupelnu. Staňte se návrhářem. Lepidla Pattex vám to umožní.


Značka Pattex zahrnuje širokou škálu lepidel pro různé použití. Snadné použití, okamžitá přilnavost i vynikající pevnost, to všechno jsou vlastnosti, které umožňují nahradit vrtačku, šrouby či hřebíky a jednoduše lepit. V letošním roce se Pattex rozhodl ukázat všem, kteří milují netradiční nápady, že originální myšlenka a Pattex patří k sobě. Inspirujte se!

                                                   

Dámská lodička jako věšák na šaty
Nápad přilepit botu na zeď by se mohl zdát na první pohled dost bláznivý. Přesto vás překvapí, že působí velice dekorativně. Navíc se nemusí jednat jen o vtipnýprvek, který upoutá na první pohled, ale můžete jej využít i prakticky, třeba jako věšák na šaty. 
Stačí vybrat botu, kterou již nebudete nosit, použít montážní lepidlo – např. Pattex Power Fix se samospouští. Díky revolučnímu balení nepotřebujete aplikační pistoli. Stačí zmáčknout spoušť a lepíte! Aplikace je tak snadná, že ji hravě zvládne každý.

                    

Slánky v koupelně
Slánky se do koupelny nehodí, to ví každé malé dítě. Patří do kuchyně nebo jídelny. Stačí jeden originální nápad a slánky najdou své uplatnění právě v koupelně jako háčky na ručníky.
I taková místnost jako je koupelna si zaslouží alespoň jeden originální prvek. Vyberte slánky, které budou lahodit vašemu oku. Průhledné skleněné slánky můžete naplnit různobarevnými kamínky či korálky, uzavřít a pak nalepit. Nebo můžete použít originální keramické slánky například ve tvaru zvířátek či květin. Do kachlíků nemusíte vrtat, stačí zvolit správné lepidlo. Pattex Total Fix umožňuje lepit i v místech s větší koncentrací vlhkosti. Toto lepidlo dokonce lepí pod vodou! Naneste ho jako bod doprostřed dna slánky a přiložte na určené místo. Budete překvapeni, jak zajímavě působí slánka jako háček na ručníky.

          

Originální věšák z hrnků
Koho z nás napadne použít hrnky na stěnu jako věšák na utěrky, ručníky či kuchyňské chňapky? Přitom je tento netradiční nápad tak snadno realizovatelný. 
Nalepením čtyř černých hrnečků na stěnu vznikne jednoduchý věšák na kuchyňské drobnosti. Velmi důležité je zvolit vhodné lepidlo. Pattex Power Fix se samospouští lepí okamžitě, je vhodný pro lepení v interiéru a navíc není potřeba pořizovat aplikační pistoli. Speciální balení se samospouští umožňuje aplikovat lepidlo jedním stiskem.

               

Nyní se můžete nejen inspirovat, ale také sami předvést, co dokážete s lepidly Pattex. Pattex pro vás totiž uspořádal soutěž o 100 000 Kč. Vytvořete něco originálního a vyhrajte. Více na www.pattexpower.cz.

Najděte si to správné lepidlo pro Vás na www.pattex.cz.

www.pattex.cz

Seriál: Dekorace do bytu


Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze